|
07-25-2007, 14:59 | #1 |
DOĞAN PATLADI
Trabzon'un hocası, "Bazılarının amacı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek" dedi ve ekledi: "Ufak tefek sorunları giderirsek en güçlü takım olacağız." Açık ve net konuştu Vllaznia engelinin toplam 10 golle aşılmasının ardından gelen Galati yenilgisinin yaralarını sarıp rövanşta işi bitirmeye hazırlanan Trabzonspor’un teknik direktörü Ziya Doğan, dün yaptığı basın toplantısında çarpıcı ifadeler kullandı. İlk turdaki farklı galibiyet gibi, 2-1’lik Galati mağlubiyetinin de abartıldığını söyleyerek konuşmasına başlayan tecrübeli hoca, hem Bordo-Mavili camiaya umut saçtı, hem de transfer ve kadro şekillenmesi konularında kendisine haksızlık yapıldığını savundu. ‘Stoperde sorun var’ Romanya’da avantajlı bir skor elde ettiklerini ileri süren Doğan, aşırı sıcakta 60 dakika 10 kişi oynadıklarını hatırlatıp, düşünülenin aksine ekibinden memnun olduğunu söyledi. Bu dezavantaja rağmen oyunun önemli bir bölümünde çift santrfor oynayıp gol bulduklarını kaydeden Trabzonspor’un antrenörü, “Bana haksızlık yapılıyor. Bazılarının amacı üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. En büyük sıkıntıyı stoperde yaşıyoruz. Ama bunları da çözdüğümüzde Trabzonspor en güçlü takım olacaktır” ifadelerini kullandı. ‘Kaleci istemiyorum’ “Aldığım oyunculara karşı bir kampanya var” iddiasında bulunan Ziya Doğan şöyle devam etti: “Tolga giderken 4 milyon dolar katkı sağladı. Onun gibi bir yabancı alsak 3 milyon dolara mal olur. Ayrıca sistemi biliyor, çok yararlı olacak. Stepanov sürekli gitmeyi düşünüyordu, ekonomik getirisi de önemliydi. Serkan’ı bonservissiz aldık diye değersiz sayanlar var. Ama biz doğru işler yaptığımıza inanıyoruz. Artık kaleci de istemiyorum. Çünkü elimizdekiler iyi ve yeni gelecek bir oyuncu adaptasyon sorunu yaşar.”
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|