|
04-12-2008, 19:41 | #1 |
forum üyeliği..ya sabır :)
Forum bu işte abi..
- Neresini dolduruyoz bu formun ? +Form degil bu abi. Forum. Gel bak üye yapayım seni.. Sen şu formu doldur tamam bak kullanıcı adını felan gir. -Bu forumu mu dolduracam ? +Yok abi forum degil bu form -Başlıcam şimdi haaa bi karar ver artık forum mu form mu ? -------------------- +Forum bundan ibaret abi gel şimdi seni bi üye yapalım. Kullanıcı adın ne olsun ? -Ne demek o. Ahmet işte bilmiyon mu ? +Yok abi nickin yani. -Neyim ? Manyak mısın ne diyon sen. Dur ben sana nüfus cüzdanımı veriyim oradan bak. +Yok abi yanlış anladın yani takma adın -Heee öle desene cocuuum. Molla Ahmet derler bana bizim koyde ------------------ + bak burası benim yöneticilik yaptığım sitenin forumu. - aaa + sen apartman yöneticisi mi oldun burası da apartmanın bodrumu öyle mi + yok bodrum değil, forum. burada çeşitli konu başlıkları açılır ve üyelerimiz bunlara düşüncelerini yazarlar, eklentiler yaparlar, anketlere katılırlar vs. - aidat parası alıyo musunuz üyelerden + diyorum ki sanal bi ortam. keyifli vakit geçirdiğimiz, yeni şeyler öğrendiğimiz, yeni haberler okuduğumuz bir yer. - postacı mı geliyor kapıya + koyacam kafayı şimdi. ulan nerden tanıştım senle.... + bak işte bizim forum bu.. bak burdan da üye oluyon işte tamam mı - tamam (2 hafta sonra) - Ne biçim forum bu 2 haftadır üyeyim kilomda bir değişiklik yok.. siz milleti kandırıyonuz mu + ne diyon - sen ne zayıflaması - sus sus bu forum deil mi e ben ülker forum yiyince zayıflıyom bunda niye zayıflamıyom söyle + tamam çık forumdan.. bende düşünüyom niye bu kız böyle agresif bu forumda meğer nedeni buymuş. - hem suçlu hem güçlü.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-12-2008, 20:03 | #2 |
+ koyacam kafayı şimdi. ulan nerden tanıştım senle.... :-*
|
|
04-12-2008, 20:04 | #3 |
:D :D :D :D güzelmiş+
|
|
04-12-2008, 20:26 | #4 |
+
:D |
|
04-12-2008, 20:35 | #5 |
aidat parası alıyormusunuz üyelerden..? :o (+)
|
|
04-23-2008, 01:08 | #6 |
süper valla ya :D
|
|
04-23-2008, 01:12 | #7 |
Forum bu işte abi..
- Neresini dolduruyoz bu formun ? +Form degil bu abi. Forum. Gel bak üye yapayım seni.. Sen şu formu doldur tamam bak kullanıcı adını felan gir. -Bu forumu mu dolduracam ? +Yok abi forum degil bu form -Başlıcam şimdi haaa bi karar ver artık forum mu form mu ? işte ben bu durumun aynısını en az 30 kere yaşadım.. çeken bilir bee... + |
|
04-23-2008, 13:23 | #8 |
On sefer söylüyoruz arkadaş 'form'la 'forum' u karıştırmayın. Form başka forum başka yağu
|
|
04-23-2008, 14:08 | #9 |
yağu değil murat yahuuu diyecektin değil mi :-[ :-[
|
|
04-23-2008, 14:20 | #10 |
çok hoş olmuş +
|
|