04-15-2008, 12:29 | #1 |
Demet demet dua
Rahman,Rahim,Gaffar olan Sen
Kapında bıkmadan,ümitle bekleyen Ben Tüm dertlere,acılara dermansın Sen Dertliyim,derman dilenenim Ben En âli ,en aziz,canansın Sen Varlığı sana muhtaç canım Ben Ezelin ,ebedin sultanısın Sen Kulun ,kölen olmaya talibim Ben Nur kaynağı;nur üstüne nursun Sen Nurunda yanmaya koşan pervaneyim Ben Karşılıksız bin bir nimet verensin Sen Şükürde aciz,mahcup,af dilenen Ben Affı,mağfireti sonsuz olan Sen Secdeye kapanınca huzur bulan Ben Settarsın,günahları, örtersin Sen Günahını, gözyaşıyla yıkayanım Ben Herşeyi yoktan,muhabbetle var edensin Sen Aşkıma kıblesin,tek sevdamsın diyenim Ben Dostların en yücesi,tek velisin Sen Dostluğuna muhtaç,isteklisi Ben Her şeyi bilen,gören,bâsirsin Sen Huzurundayım ,ne olur gör beni, Boynu bükük kulunum Ben Var olan, tek gerçek,haksın Sen Zindanım olan yalan dünyada, Garibim,sana hasret,mahpusum Ben Varlığı apaçık delillerle zahir olansın Sen Ruhu varlığını,yüreği sevgini haykıranım Ben İlim ve kudretiyle,her şeye şahitsin Sen Aşkıma şahit ol,yolunda şehit olsam Ben Her şeye hükmeden, hakimsin Sen Ne olur hükmet kalbime; Yüreğimdeki aşkının düşmanı olan Şeytan ve onun yoldaşlarından Sana sığınırım, acizim Ben Zengin olan, zengin edensin Sen Sevginin,aşkının zengini olayım Ben Vedûdsün, çok seven,en sevgili Sen Sevginden beslenip,nefes alan,meftununum Ben Ne çıkar? Hiç kimse sevmesin Beni Yeter ki Sen sev Beni, YETER Kİ SEN SEV BENİ.... alıntı...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-15-2008, 12:46 | #2 |
Demet demet dua
Boynu bükük kulunum Ben
Var olan, tek gerçek,haksın Sen Zindanım olan yalan dünyada, Garibim,sana hasret,mahpusum Ben Varlığı apaçık delillerle zahir olansın Sen Ruhu varlığını,yüreği sevgini haykıranım Ben İlim ve kudretiyle,her şeye şahitsin Sen Aşkıma şahit ol,yolunda şehit olsam Ben Her şeye hükmeden, hakimsin Sen Ne olur hükmet kalbime; Yüreğimdeki aşkının düşmanı olan Şeytan ve onun yoldaşlarından Sana sığınırım, acizim Ben Zengin olan, zengin edensin Sen Sevginin,aşkının zengini olayım Ben Vedûdsün, çok seven,en sevgili Sen Sevginden beslenip,nefes alan,meftununum Ben Ne çıkar? Hiç kimse sevmesin Beni Yeter ki Sen sev Beni, YETER Kİ SEN SEV BENİ.... Çok güzel bir dua canım sağol..Rabbimin sevdiği kullarından olabilmek ümidiyle....+1 |
|
04-15-2008, 12:50 | #3 |
Demet demet dua
Harika paylaşım için teşekkürler, Sumeyra Hanım! +1
Bu arada avatarınız da çok manidar... :-* |
|
04-15-2008, 12:54 | #4 | |
Demet demet dua
Alıntı:
amin canım |
||
04-15-2008, 12:58 | #5 | |