|
04-18-2008, 22:03 | #1 |
FB'NİN PEŞİNDE OLUĞU FRED GS HAYRANI ÇIKTI !!!
Lyon�un Brezilyalı forveti Fred, Galatasaray hayranı olduğunu söyledi. Fred, Türkiye Kupasında Galatasaray�ın Gençlerbirliğine elenmesi üzerine yakın arkadaşı olan Lincoln�ü aradı.
ÜZÜLME LİNCOLN Lincoln�ü elenmelerinden dolayı teselli eden Brezilyalı golcü �Türkiye Kupasında Fenerbahçe-Galatasaray eşleşmesinde Galatasaray�ı tuttum, ezeli rakiplerini elediler ve çok sevindim ama Gençlerbirliğine elenmeleri beni üzdü� dedi. Fred, Galatasaray Kupayı alsaydı çok mutlu olacaktım çünkü Lincoln�den dolayı Türkiye�de Galatasaray�ı destekliyorum� şeklinde konuştu. İNŞALLAH ŞAMPİYON OLURSUNUZ Fred ayrıca Türkiye�de lig yarışının Galatasaray ile Fenerbahçe arasında geçtiğini ve çok kızıştığını vurgulayarak, �tanrıdan Galatasaray�ın şampiyon olması için dua ediyorum, Türkiye Ligini takip ediyorum ve haftaya Galatasaray-Fenerbahçe maçı var, bu maç şampiyonu belirleyecek, o maçta da Galatasaray taraftarıyım� dedi. Fred 2 yıldır Fenerbahçe'nin transfer gündeminde. Lincoln'le olan yakın arkadaşlığı nedeniyle Galatasaray'a sempati duyan Fred eğer Fenerbahçe'ye transfer olursa bakalım neler olacak...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-18-2008, 22:04 | #2 |
sevdim seni fred :D
|
|
04-18-2008, 22:07 | #3 |
Ya avrupada başarılarımız duraklasada İZLERİMİZ DEVAM EDİYOR ... HERGÜN BİRGS AVRUPA HABERİ GÖRMEKTEN SIKILMIŞTIR ÇEYREK FİNALE ÇIKSALARDA FBLİ ARKADAŞLAR :-*
|
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|