AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 04-20-2008, 13:55   #1
Kullanıcı Adı
trabzonlu_maniax
Standart Transfer Merkezi
Tunusluları izleyecek

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal tunus'dan transferi düşünülen futbolcuları izlemek üzere yarın sabah Tunus'a gidiyor. Bordo mavili ekibin teknik direktörü Ersun Yanal tunusta bulunan asbaşkan hayrettin Hacısalihoğlu ile birlikte yarın Tunus liginde Sahel de oteil ile Clup african arasındaki maçı izleyecek.yanal daha once kısa süreli izlediği Sahel takımından Chermiti Felhi ve Mehdi'yi bir kez daha izleyecek

trabzonlu_maniax isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-21-2008, 16:45   #2
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Asbaşkan Hacısalihoğlu ve Yanal, Mehdi Chermiti ve Felhi’yi izledi. Ben Yahia dikkat çekti.

Tunus'ta bulunan Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Ersun Yanal iki futbolcuyu dün forma giydikleri Sahel de Oteil takımının Clup African ile oynadığı ve 2-2 beraber sonuçlanan karşılaşmada izlediler.

Yanal da Beğendi

Teknik direktör Ersun Yanal dün Tunus'ta izlediği futbolcular Mehdi ve Chermiti'nin yanı sıra Sahel'in savunmacısı Felhi'yi de listeye aldı. Yanal Clup African'da forma giyen ve Sahel'e 2 gol birden atan Ben Yahia'ya da tam not verdi.

Ersun yanal ve Asbaşkan Hacısalihoğlu'nun izlediği maçı, Chermiti'yi renklerine katmak isteyen Herta Berlin'in yanı sıra 4 kulüp daha izledi .Başkan Sadri Şener, Chermiti ve Mehdi'nin transferinİ gerçekleştirmek için yoğun diplomasi trafiği sürdürüyor.

(spor61)

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2008, 16:59   #3
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
isterse uzaya gitsin bişi farketmez yanal ın kime ne y,faydası olmuş ki bu zamana kadar
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-21-2008, 22:32   #4
Kullanıcı Adı
trabzonlu_maniax
Alıntı:
selahattin_ay Nickli Üyeden Alıntı
isterse uzaya gitsin bişi farketmez yanal ın kime ne y,faydası olmuş ki bu zamana kadar
denemekte fayda var kardeş yanala hiç transfer fırsatı bile tanınmadı nuri bey sağolsun ersun al dedi nuri almadı
trabzonlu_maniax isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-23-2008, 13:47   #5
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Trabzon’un pazarı belli
Bordo- Mavili yönetim transferde Hırvatistan, Belçika ve Tunus dışına çıkmak istemiyor

Gelecek sene güçlü bir kadro yapmak için erkenden kollarını sıvayan Trabzonspor yönetimi transfer çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.

Bu zamana kadar birçok ülkeye giderek futbolcu izleyen ve bu konuda ince eleyip sık dokuyan Bordo- Mavili yönetim kararını Türkiye dışında üç ülkeden yana verdi. Trabzonspor yönetimi yurt dışında Hırvatistan, Belçika ve Tunus liglerinde tespit ettikleri oyuncuları almak için çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Trabzonspor yönetim kurulu elimizde çok futbolcu isimleri vardı. Bunları sık sık eleyerek, tespit ettiğimiz isimlerle temaslarımızı devam ettiriyoruz. Bu futbolcuların kulüpleri ile dirsek temastayız.

Mayıs'ın ilk haftalarında yabancı transferlerini bitirip yurt içerisinde baktığımız oyunculara yöneleceğiz. Çünkü geçmişte yabancı transferinde Trabzonspor'un ağzı çok yandı. Şimdi yoğurdu üfleyerek yiyoruz. Onun için taraftarlarımız sabırlı olsunlar.

Ne söz verilmişze yönetim olarak sözleri yerine getireceğiz. Yurt içerisinde de tespit ettiğimiz oyuncular var. Bu oyuncuların hem kulüpleriyle hemde kendileriyle görüşmelerimiz devam ediyor” dediler.

(spor61)
Alt 04-23-2008, 13:56   #6
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Biglia İçin İspanyolları Solladık
Trabzonspor İspanyolları Solladı
Bordo- Mavili yönetimin Biglia için verdiği teklif İspanyol devleri Villareal,A.Madrid ve Zaragoza'dan daha iyi

Lucas Biglia

Trabzonspor, Anderleht'in genç oyun kurucusunun transferi için yoğun çaba sarf ediyor. Bordo Mavililer Belçika ligi takımlarından Anderleht'te forma giyen Lucas Biglia' nın transferinde yarışa girdiği İspanyolların dev kulüpleri Villareal, A.Madrid ve Zaragoza'yı geride bıraktı. Trabzonspor üç İspanyol kulübünün teklifinden daha iyi bir teklifle Anderleht'in kapısını çaldı.

1986 doğumlu Arjantinli'nin Trabzonspor'a yakın olduğu haberi İspanyol internet sitelerinde yer aldı. Belçika kulübü sözleşmesi 2012 yılında sona erecek olan Biglia için 7 milyon euro bonservis bedeli belirlerken pazarlıklar sürüyor.

İspanyolların sitesinde Biglia için çıkan haberde” Üç İspanyol kulübünün almak için yarıştığı Arjantinli Biglia için Anderleht'e en iyi teklifi Trabzonspor'un yaptığını ve İspanyol kulüplerinin geride kaldığı ziyeretcileri duyuruldu

(haber61)

Alt 04-24-2008, 14:09   #7
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart 1 Ay İçinde Transfer Bitebilir
Hacısalihoğlu'ndan Açıklama
Asbaşkanımız Hayrettin Hacısalihoğlu, “Bir ay içinde hem teknik, hem de ekonomik olarak Trabzonspor kulübüne uygun oyuncuları kadromuza katacağız” dedi.

TRANSFERİ BİTMİŞ OYUNCU YOK
Hacısalihoğlu, transfer için yurt dışında olduğunu belirterek, “Transfer çalışmalarımızı çok iyi bir şekilde yürütüyoruz. Şuan itibariyle netleşmiş, bitmiş transferimiz yok. Baştan beri belirlediğimiz ve izlediğimiz oyuncularla ve kulüpleriyle görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

BİR AY İÇİNDE TRANSFER BİTECEK
Trabzonspor olarak yönetim olarak transferde bazı isimleri gündemlerine aldıklarını da belirterek, “Bu futbolcuların kulüpleriyle görüşmelerimiz sürüyor. Bu görüşmeler sonunda bir değerlendirme yapacağız. Bir ay içinde hem teknik, hem ekonomik olarak, Trabzonspor kulübüne uygun oyuncularımızı kadromuza katacağız. Bu konuda ince eleyip sık dokuyoruz. Trabzonspor'a faydalı olabilecek oyuncuları kadromuza katabilmek için mücadele veriyoruz. Baştan beri izlediğimiz, gündemimizde olan oyuncuları kadromuza katabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

24 Nisan 2008 / 12:54
(haber61)

Alt 04-24-2008, 17:52   #8
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Chermiti İçin Cevap Bekleniyor
Şener'den Chermiti'ye son teklif

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, transfer çalışmalarını olumlu bir şekilde sürdürdüklerini belirterek, Tunus'un Sahel takımında forma giyen Chermiti için son tekliflerini verdiklerini, aynı takımda oynayan Mehdi Ben Dhifallah'yı ise teknik direktör Ersun Yanal'ın veto ettiğini söyledi.

Gelecek sezona güçlü bir kadro ile girebilmek için yurt dışında ve Türkiye'de transfer çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, "Gelecek sezona güçlü bir kadro ile girebilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önümüzdeki haftalarda bu çalışmaların sonuçlarını alacağımızı tahmin ediyorum. Asbaşkanımız Hayrettin Bey yurt dışında oyuncularla ve kulüplerle olan görüşmelerini sürdürüyor. Ben de hafta sonunda yurt dışına çıkacağım. Tüm gücümüzle kendimizi transfer
çalışmalarına veriyoruz. Bir çok oyuncuyla görüşüyoruz ama biz ihtiyacımız olanı alacağız. Her görüştüğümüz oyuncuyu alacağız diye bir durum söz konusu değil"
dedi.

Şener, Tunus'un Sahel takımında forma giyen Cherimiti için son tekliflerini yaptıklarını belirterek, "Ersun hocamız Cherimiti ve Mehdi'yi çıplak gözle izledi. Chermiti için olumlu bir rapor verdi ve biz de Trabzonspor olarak son teklifimizi yaptık. Mendi Ben Dhifallah'ı ise Ersun Yanal veto etti. Bu oyuncunun alınmasını istemedi. Cherimiti için Tunus takımının cevabını bekliyoruz. Olursa bu transfer olacak olmazsa da dünyanın sonu değil" diye konuştu.

Sadri Şener, Gürcistan'a yapmış olduğu seyahatle ilgili olarak ise, "Orada çok genç oyuncular var. Ancak Alman hocalar orayı kontrol altına almış durumdalar. İzlediğimiz genç oyuncular şu an için olmazsa bile gelecekte Trabzonspor'a çok faydalı olacaklarını düşünüyorum. Arçil ile sürekli irtibat halinde olacağız. Önümüzdeki senelerde Gürcistan ile ilgili olarak ciddi çalışmalarımız olacak" şeklinde konuştu.

24 Nisan 2008 / 15:05
(AA)

Alt 04-25-2008, 19:24   #9
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Cernat Daha Önce de İzlenmiş
Cernat'i ilk GÜNEŞ izlemiş

Trabzonspor'un transfer etmek istediği Rumen futbolcu Carnet'i bakın daha önce kim izlemiş.
Trabzonspor'un gündeminde olan ve transfer etmek istediği oyuncuyu bahattin Güneş izlemiş ve bu oyuncuyla ilgili raporunu 1,5 yıl önce Trabzonspor kulübüne teslim ettiği öğrenildi.

Konuyla ilgili haber61.net'e açıklama yapan bahattin Güneş, "daha önce Çaykur Rizespor'da görev yaparken, şuan Trabzonspor'un gündeminde olan Carnet'i izledim ve bu oyuncuyla ilgili bir rapor hazırladım. Bu raporumu da Trabzonspor kulübüne verdim” dedi.

Carnet'in iyi bir oyuncu olduğunu da kaydeden Güneş, “Trabzonspor kulübü bu transfer ile uğraşıyor. Trabzonspor'un Carnet'i transfer etmesi isterim, çünkü Trabzonspor'a faydalı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Alt 04-25-2008, 19:27   #10
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Cernet Tamam Gibi
TS Cernat'e kavuşuyor

Hırvatistan'dan iyi haber.Cernat'la ön anlaşma yapıldı. Sırada Rukvina var. Şener, Colman'a gitti.

CARNET TAMAM SIRADA RUKVİNA VAR
Hırvatistan'da bulunan Trabzonsporasbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ve yönetici Muammer Saka Hajduk Split'in 27 yaşındaki oyun kurucusu Florin Cernat'in transferini imza aşamasına getirdiler.

Bu günden beri devam eden görüşmeler akşam saatlerine doğru mutlu sonla tamamlandı. Romen futbolcuyla Hırvatistan'da ön sözleşme imzalanacak olup , bonservis sorunu da çözüldü.

Hacısalihoğlu ve Saka aynı takımda forma giyen golcü Ante Rukvina'nın transferini gerçekleştirmek için çalışmalarını sürdürüyorlar.Hacısalihoğlu ve Saka bu futbolcu için bir görüşme daha yaptıktan sonra ,asbaşkan Hacısalihoğlu Belçika'ya geçerek başkan Şener ile bir araya gelecek. Yönetici Saka ise Hırvatistan'da bir süre daha kalarak Rukvina'nın transferini bitirmeye çalışacak

ŞENER GUSTAVO COLMON İÇİN BELCİKA'DA
Trabzonspor başkanı Sadri Şener akşam saatlerinde apar topar Belçika'ya gitti Şener Germinal Bearschot Antvrepp takımında forma giyen 22 yaşındaki Arjantinli ön libero Gustavo Colman 'un transferi için Belçika kulübü yetkilileriyle pazarlık masasına oturacak. 22 yaşındaki Arjantinli ön libero Colman için Germinal BA kulübüyle yarın büyük pazarlık başlayacak. İki kulüp arasında ekonomik konulardaki kalan küçük pürüzlerin giderilmesi halinde bu futbolcunun transferi de yarın mutlu sonla bitebilir.

(haber61)

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)