|
![]() |
#1 |
![]() Hüseyin Üzmez Tutuklandı
![]() Hüseyin Üzmez Bursa ceza evine gönderildi. 26 Nisan 2008 / 19:35 Reklam Vakit gazetesi yazarı Hüseyin Üzmez bu sabah saatlerinde 14 yaşındaki bir kıza tecavüz iddiası ile göz eltına alınmıştı. Akşam saatlerinde tutuklama kararı geldi. Ancak haberin ayrıntısı içerisnde geçen başa bir haber de kafaları karıştırdı. Zira Hüseyin Üzmez ile birlikte kızın anne ve babasnın da gözaltına alınmış olması ve anneye de tutuklama kararının çıkması olayın farklı boyutları olduğu şüphesini doğurdu. Bu arada Hüseyin Üzmez polis aracına bindirilirken medya mensuplarına"sizle sonra hesaplaşacağız" dedi. Olayın detaylarının ilerleyen saatlerde daha da netleşeceği tahmin ediliyor. Kaynak: tevhid haber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Olayın netleşmesini bekleyelim bakalım >
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bunun da yalan olduğu ortaya çıkınca ne yapacaklar acaba?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ben ne yapmayacaklarını söyleyim: utanmayacaklar.
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() umarım yalandır
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Komplocu adiler, yine bir iş çeviriyolar. İşin doğrusu kısa zamanda ortaya çıkacaktır!!! Hüseyin Abimize Allah kolaylık versin..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bu suçlamalar doğru olsun benim adımda Emre değil demektir...
|
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() doğru değildir ben inanmıyorum....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İnsanı hep en hassas olduğu noktadan vuruyorlar...İşlerini çok iyi biliyorlar !!
Allah sabır versin kendisine ve ailesine... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() 75 yaşında ki Hüseyin Üzmez içeride....
Hani suçu ne olursa olsun yaşlı insanlara böyle davranılmamalıydı... Hüseyin Üzmez' in tırnağı olamayacak olan İlhan Selçuk için bunları söyleyenler, neredeler şimdi... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir) | |
|
|