|
04-27-2008, 00:23 | #1 |
ACABA ????
Arkadaşlar forumu muzda
siyasetten çok oyun alanlarında yoğunluk var bunun sebebi ne olabilir acaba sizce bu oyun bölümlerini abartıyormuyuz
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-27-2008, 00:25 | #2 |
ACABA ????
evet her zaman abarrttık abartmaya devam ediyoruz
|
|
04-27-2008, 00:25 | #3 |
ACABA ????
sanırım EVET
|
|
04-27-2008, 00:26 | #4 |
ACABA ????
abartıyorlar
|
|
04-27-2008, 00:26 | #5 |
ACABA ????
bu konu yönetim odasinda tarafimca acilmistir..sanirim en son 10. sayfadaydi..benim bu konudaki görüslerim belli, biraz radikal ama ;)
|
|
04-27-2008, 00:32 | #6 |
ACABA ????
Bence hiç bir sakıncası yok herkes siyaset yapmak zorunda değil bazen eğlenmek isteyebilir
yaşı küçük üyelerimiz var eğlenelim ne olur. tabi sürekli aynı başlıkta olan üyeler var onlarıda böyle kabul etmemiz gerekir. |
|
04-27-2008, 00:33 | #7 |
ACABA ????
Evet arkadaşlar önemli bir konu görüşlerinizi bildirin lütfen.
|
|
04-27-2008, 00:45 | #8 |
ACABA ????
bu benım görüşüm,siyasi partıler bölümünün yöneticileri yada sorumluları her kimseler takıp etmiyolar . eger bi durgunluk varsa sorumlular o konuyu canlandırmalı.malumunuzdur insanın gözünün önünde olmayan dikkatini çekmez demekki eksiklikler var.tabiki sürekli siyaset konuşulacak değil burası gençliğin buluştugu bi platform her türlü konu paylaşılacak ve yorumlanacaktır ancak siyaset konularında durgunluk yada ilgisizlik birazda sorumluların sorumsuzlugundan kaynaklanıyor ;) bilindigi gibi forum yaş ortalaması genç konuya pekde hakim sayılmazlar belkı bende dahil! ancak işin üstad kişileri eleştirmek ,kendilerini övmek,durduk yere polemık yaratıp konuyu tavan yaptırmak yerine birazda işleriyle ilgilenip forumun asıl amacının ne oldugunun farkında olsalar konunun daha aktif olacağı düşüncesindeyim. ;)
selam ve dua ile... |
|
04-27-2008, 00:48 | #9 | |
ACABA ????
Alıntı:
Bence güzel bir açıklama olmuş.. |
||
04-27-2008, 00:51 | #10 |
ACABA ????
aslında böyle bir konu ben açacaktım ama büyük ihtimalle yanlış anlaşılacağım için provakatör ilan edilmektende korktuğum için açmadım. acizane benim görüşüm oyun bölümüne çok önem veriliyor tamam hiç olmasın demiyoruz ama sırf maksat mesaj yazmak olsun yada geyik muhabbeti olsun diye sayfalarca uzayıp gidiyor konu. kimse darılmasın ama farkettimki konusu bence artık kilitlenme zamanı gelmiş çok boş diye düşünüyorum. sonuçta burası bir siyasi site oyun bölümünde bu kadar vakit harcanacağına siyasi bölümde bir fikir alışverişi yada dini konuları okuyup bir bilgi edinmek daha yararlıdır. ne demiş KAİNATIN EFENDİSİ: "iki günü eşit olan zarardadır" geyik muhabbeti yapmakla yada bugün ney farkettiğini 2 bin bilmem kaç sayfa yazmak ne akp ye ne bu ülkeye ne de kişinin kendisine bir faydası olur. Türkiyenin oyun oynayan geyik muhabbeti yapan bir gençliğe değil gün geçtikçe kendini geliştiren bu gün yeni birşey öğreniyim diye çabalayan İmanlı gençliğe ihtiyacı var. (not: bu söyledikerim hiç kimsenin şahsına yönelik değil geneldir. tamamen kendi şahsi görüşümdür. katılıp katılmamak size kalmıştır.)
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|