|
04-27-2008, 00:26 | #1 |
Vakit'ten, Hüseyin Üzmez Açıklaması
Vakit'ten, Hüseyin Üzmez Açıklaması Vakit Gazetesi yarınki (27 Nisan Pazar) sayısında Yazar Hüseyin Üzmez hakkında şu açıklamayla yer verdi... Gazetemizin 78 yaşındaki yazarı Hüseyin Üzmez, maruz kaldığı çirkin komplo sonucu dün tutuklandı. Ailece görüşüp yardım ettiği bir ailenin kızının kandırılarak yazarımız aleyhine iftira ettirilmesi sonucu gözaltına alınan Üzmez, daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İSTİHBARAT SERVİSİ Gazetemizin 78 yaşındaki yazarıHüseyin Üzmez, maruz kaldığı çirkin komplo sonucu dün tutuklandı. Ailecegörüşüp yardım ettiği bir ailenin kızının kandırılarak yazarımız aleyhineiftira ettirilmesi sonucu gözaltına alınan Üzmez, daha sonra çıkarıldığımahkemece tutuklandı. Söz konusu kızın ailesinin, Üzmez aleyhine herhangi birbeyanda veya şikâyette bulunmadığı öğrenilirken, yazarımızın akrabaları da,çirkin bir komplo ile karşı karşıya kalındığını belirttiler. Kartel medyasının,evli ve iki çocuk babası olan Üzmez’in gözaltına alınma haberini hiçbiraraştırma yapmadan sitelerine taşıması dikkat çekerken, sorumlu gazeteciliktenziyade sırf gazetemize ve mütedeyyin insanlara çamur atma çabasıyla hareketetmeleri tepkiyle karşılandı. Hüseyin Üzmez’in eşi Ayşe Üzmez de söz konusuiddiaları yalanlayarak, kandırılan kızın annesi L.Ç.’nin, Hüseyin Bey’e‘ağabey’ diye hitap ettiğini, Hüseyin Bey’in bu aileye büyük yardımlardabulunduğunu ve çirkin bir komploya maruz kaldıklarını söyledi. Üzmez, tutuklamakararından sonra cezaevine götürülürken, ‘Bu büyük bir komplodur’ dedi. Kaynak
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-27-2008, 02:12 | #2 |
Böylesine adi bir suçlamayı yapan insanlar bunun hesabını vereceklerdir.. Burda olmadı ahirette.. Hüseyin üzmezi tanıyoruz..Öyle bir adiliği yapmayacak kadar temiz olan bu insanı karalamaya kalkanları kınıyorum..Allah yanlarına bırakmasın..Bu kadar emin ve kesin konuşuyorum..Yakında neden olduğunuda anlarsınız..Herkes anlıyacak inşALLAH.. ;)
|
|
04-27-2008, 02:26 | #3 |
Ben kınamıyorum...Neyse... >
Bu iftirayı düşündükçe çıldırıcak gibi oluyorum...Niye meyve veren ağaç hep taşlanır? Niye doğruları söyleyenler hep birileri tarafından susturulur? |
|
04-27-2008, 02:36 | #4 |
rabbim yardımcısı olsun....
|
|
04-27-2008, 02:42 | #5 |
Ben Hüseyin Üzmez abimizin herkes gibi böyle birşey yapacağına inanmıyorum kesin cumhuriyet ya da diğer kartel gazetelerinin işidir bu komplo olayı ALLAH yardımcısı olsun ALLAH'ın adeleti yerini bulacaktır .... |
|
04-27-2008, 02:43 | #6 |
Belliydi komplo olduğu iftira atanların Allah versin cezalarını >
|
|
04-27-2008, 09:57 | #7 |
Allah korkusu olmayanlardan herşey beklenir.Allah bildiği gibi yapsın onları.
ilhan selçuk için 'bu yaştaki adamı gözaltına nasıl alırlar' diyen çemkirenler Hüseyin Üzmez'in yaşını görmezlikten gelmeleri ne garip değil mi ? |
|
04-27-2008, 10:40 | #8 |
Kartel medya bu olayı hemen kullandı,manşetine taşıdı. >
|
|
04-27-2008, 15:57 | #9 |
ulak medyası yine kendine yakısanı yapıyor ne yazık ki..çamur at izi kalsın poltikasını çürütecek kanun degişiklikleri istiyorummm...
ayrıca hüseyin bey'e,ailesine ve tüm sevenlerine ALLAH(c.c)'tan sabır diliyorum.. |
|
04-27-2008, 17:48 | #10 |
Arkadaşlar! Akim'e (Ak Parti iletişim Merkezi) başvurarak, hükümet yetkililerimizden; Hüseyin Üzmez abimizin durumunun derhal incelenmesi ve aklanmasına katkıda bulunulması konusunda destek isteyelim. Bu komploya duyarsız kalmayalım.
AK Parti İletişim Merkezi http://www.akim.akparti.org.tr/akp.a...svuruGiris.jsp |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|