AK Gençliğin Buluşma Noktası
Protesto Tüm protestolarımızı burada paylaşıyoruz. Küfür ve hakaret etmek yasaktır.

Stil
Seçenekler

Alt 04-28-2008, 15:03   #1
Kullanıcı Adı
BaDe_EsNa
Standart geri kalmışlıgımızı protesto ediyorum!!!!!!
(isimleri ve yerin adını hatırlamıyorum en başta bundan dolayı özür dilerim)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
büyük islam din hocalarından biri hristiyanlara bir seminer verir seminerde islamiyeti çok güzel anlatır seminerin sonunda bütün bir semineri sukunetle dinleyen dinleyici en son ayaga kalkar ve hocaya şu soruyu yöneltir:

''dedikleriniz iyi güzel tamam ama siz müslümanlar herşeyde geri kalmışsınız teknolojiyi biz icat ediyoruz sanatı biz icra ediyoruz her konuda biz ileriyiz sizin bu geri kalmışlıgınızı ne ile açıklayacaksınız''

salonda büyük bir sessizlik olur hatta bunu anlatan kişi ''adam tam yerinden sordu eyvah hoca buna nasıl ikna edici bir cevap verecek dedim'' içimden diyor.

ama büyük din düşünürü kendinden emin gayet sakin şu cevabı veriyor:''evet biz geri kalmışız siz ilerlemişsiniz.bizim dinimiz der ki 'iki günü bir olan ziyandadır' ve der ki 'temizlik imandandır' biz dinimizin bu gereklerine uymuyoruz ve sizin dininiz 'ilk dogumunuzda yıkandıgınız vaftiz suyunuz üzerinizde kalmalı bunun üzerine bir daha yıkanmamalısınız' der ama biliyoruz ki sabah işe giderken yıkanıyosunuz işten gelince yıkanıyosunuz işte biz dinimizden uzaklaştıkça geri kaldık siz dininizden uzaklaştıkça ilerlediniz aramızdaki fark bu der''
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

bunu babam anlattı ve inanılmaz etkilendim.başka cigeri üç kuruş etmeyen milletler oturup adam gibi çalışırlar sürekli ilerlerler sürekli bişeyler icat ederler bizde üniversiteye türban girsin mi girmesin mi hala bunu tartışırız iki günü bir olan ziyandadır diyen dinimizi terkediyoruz iki günümüz bir degil her günümüz bir oldu resmen dinimizin inceliklerini güzelliklerini bilmiyoruz ögrenmek için ugraşmıyoruz başta kendim olmak üzere sözde dini yaşayan ama onun getirdiklerinden uzak yaşayan islamiyetin inceliklerini ögrenmek için yeteri kadar ugraşmayan herkesi protesto ediyorum!!!!!!

BaDe_EsNa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-28-2008, 15:05   #2
Kullanıcı Adı
eddie
helal olsun kuzen..
eddie isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-28-2008, 15:08   #3
Kullanıcı Adı
Kafes
biz dinimizden uzaklaştıkça geri kaldık siz dininizden uzaklaştıkça ilerlediniz aramızdaki fark bu der''
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

evet bende Protesto ediyorum arkadaslar.
Kafes isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-28-2008, 15:18   #4
Kullanıcı Adı
Bostancı

''dedikleriniz iyi güzel tamam ama siz müslümanlar herşeyde geri kalmışsınız teknolojiyi biz icat ediyoruz sanatı biz icra ediyoruz her konuda biz ileriyiz sizin bu geri kalmışlıgınızı ne ile açıklayacaksınız''

Nanköre'de bak hele banyo yapmasını bile bilmiyordu bu batılılar bizden öğrendiler. Evet bu zamanda Dinden uzaklaştığımız için geri kaldık ama geçmişte Avrupa orta çağ karanlığında sürünürken Dünyada en ileride olanlar Müslümanlardı.
Barutu,topu,mikrobu,ilk füzeyi bile Müslümanlar buldu bu nankörler bugünkü ilerlemelerini Müslüman ilim adamlarının kitaplarına borçludur...
Müslüman ülkeleri işgal edip kütüphaneleri yaktılar bir çok kitabıda kendi ülkelerine götürdüler. yoksa şimdi hala orta çağ karanlığında sürünüyorlardı...
Bostancı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-28-2008, 15:22   #5
Kullanıcı Adı
BaDe_EsNa
Alıntı:
Bostancı Nickli Üyeden Alıntı

Nanköre'de bak hele banyo yapmasını bile bilmiyordu bu batılılar bizden öğrendiler. Evet bu zamanda Dinden uzaklaştığımız için geri kaldık ama geçmişte Avrupa orta çağ karanlığında sürünürken Dünyada en ileride olanlar Müslümanlardı.
Barutu,topu,mikrobu,ilk füzeyi bile Müslümanlar buldu bu nankörler bugünkü ilerlemelerini Müslüman ilim adamlarının kitaplarına borçludur...
Müslüman ülkeleri işgal edip kütüphaneleri yaktılar bir çok kitabıda kendi ülkelerine götürdüler. yoksa şimdi hala orta çağ karanlığında sürünüyorlardı...
işte o çaglar osmanlı zamanıydı ve islamiyetin en güzel yaşandıgı dönemlerdi ahhh o zamanda yaşamak vardı :-[
adamlar geçmişe sünger çekmişler hiç birşeyi hatırlamak istemiyorlar ee onların yerinde olsam bende hatırlamak istemem o zamanlar ne halde olduklarını ilk ögrendigimde inanamamıştım
BaDe_EsNa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-28-2008, 15:25   #6
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Gerçekten güzel...
Alt 04-28-2008, 22:11   #7
Kullanıcı Adı
oturanboğa
ben de protesto ediyorum...+1 çok güzel
oturanboğa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-28-2008, 22:12   #8
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
güzel...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-28-2008, 22:16   #9
Kullanıcı Adı
fazlrahmet
Allah razı olsun çok güzeldi ve çok doğru malesef biz teslim olamadığımız için bu hallere düştük.Allahu Teala her birimiz düzelmedikçe toplumumuzuda düzeltmiyor malesef...Rabbim gerçek manada teslim olanlardan eylesin bizleri inşAllah...
fazlrahmet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-29-2008, 00:06   #10
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Yok yok geri kalmadık aslında çok ilerdeyiz sadece tur bindirdiğimiz için millete öyle geliyor.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 5 Misafir)