![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar;
Ben Abdullah Gül'ü gerçekten çok seviyorum..Konuşmasıyla,üslubuyla örnek siyasetçiler arasında..Ve gerçekten ona Çankaya'nın yakışacağını düşünüyorum ya siz? (Abdullah Gül olmasın diyenler de istedikleri isimleri belirtebilir mi?)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Turkiye Cumhuriyeti 11.Cumhurbaskani=Abdullah Gul ;) ;) ;) ;) ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ben abdullah gül e sonuna kadar destek veriyorum ama alternatif isimlerde sunulsa iyi olur.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Olursa siyasi yaşamı kısa sürecek daha uzun süre hizmetlerinin sürmesini dilerdim tabi ki ama o hepsini hesaplayıp ülkemiz adına güzel bi seçim yapacağına eminim ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() evet inşaallah
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() HER AÇIDAN BAKILDIĞINDA ORASININ ABDULLAH GÜL'E AİT OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ.ÇÜNKÜ ORTADA Bİ HAKSIZLIK VAR.SAYIN GÜL ÖZAL'DANDA,DEMİREL'DENDE.SEZER'DENDE DAHA FAZLA OY ALMASINA RAĞMEN O KOLTUĞA OTURAMADI.ABDULLAH BEYİN ÖZGEÇMİŞİ MALUM.ÇEŞİTLİ ÜLKELERDE MASTER VEDOKTORA YAPMIŞ,EKONOMİ İLE İLGİLENMİŞ VE SON DÖNEMDE DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI YAPMIŞTIR.CUMHURBAŞKANI İÇERİDE VE DIŞARIDA BİZİ GAYET İYİ TEMSİL ETMELİDİR.O YÜZDENDİRKİ ABDULLAH BEY CUMHUR BAŞKANI OLMALIDIR.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Meclis Başkanımız Sn.Bülent Arınç,Başbakanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan ve nihayet Allah'ın izniyle Cumhurbaşkanımız Sn.Abdullah Gül..
E durum böyle olunca YÖK Başkanını ( tabi kaldırılmazsa :D ) da yaparız birisi ya... Tabi Anayasa Mahkemesi var daha.. Rektörler var sonra... Yargıtay var... Büyükelçilikler sırada... Artık Türkiye'de Türk halkının borusu ötecek! O kadar!.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() olsun mu degil olacak artik bu bize farz oldu yoksa meramimizi anlatamayiz millete......
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Olsun mu kaldı ya. ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |