![]() |
#1 |
![]() Kanaltürk'ün sahibi Tuncay Özkan, Cumhuriyet Mitinglerindeki şahsi şovuyla herkesin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Özkan'ın bu mitinglerden birinde Gülen hakkında söylediği ''Başı dışarıda kuyruğu içeride Fethullah yılanı!'' şeklindeki çirkin ifadesi ise hala hafızalarda.
Kanaltürk’ün sahibi ve ulusalcılığın medyatik yüzü Tuncay Özkan’ın, Kanal D’de Haber Müdür olduğu dönemde, Fethullah Gülen ile yaptığı röportajın görüntüleri internette dolaşıyor. Kimi zaman ekranlarda kimi zaman da miting meydanlarında Fethullah Gülen hakkında ağır hakaretlerde bulunan Tuncay Özkan’ın sözkonusu röportajda Gülen karşısındaki “saygılı” tavrı dikkat çekiyor. Susurluk sürecinde Gülen’in de adının geçtiği iddiası üzerine yapılan söyleşide, Özkan’ın “el pençe divan” duruşuyla Fethullah Gülen’e sık sık “efendim” demesi de göze çarpıyor. İşte iki farklı Tuncay Özkan portresi: -TUNCAY ÖZKAN’IN FETHULLAH GÜLEN’E AĞIR HAKARETLERDE BULUNDUĞU MİTİNG KONUŞMASINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN -TUNCAY ÖZKAN'IN, FETHULLAH GÜLEN KARŞISINDA “EL PENÇE DİVAN” GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN habervaktim
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() eee tuncay bi öyle bir böyle
şaşırmadım desem yeridir... tuncay=iki yüzlülük yalancılık sahte vatanseverlik bi adamda bu kadar huy olurmu be... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() münafık..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ahh tuncay sen elime bi geçsen bağırsaklarını ağzına sokucam kulağını kesip eline vericem >
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() “Gericilik murdar halden o muhteşem maziye kanatlanmaksa, her namuslu insan gericidir.” :-*
Cemil Meriç |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|