|
05-04-2008, 11:03 | #1 |
Sözde ABD Karşıtı Ulusalcılar
"Nihat Genç, Tuncay Özkan, Can Ataklı, Reha Muhtar, Serdar Akinan" gibi isimleri "ulusalcı-antiemperyalist-ABD karşıtı" diye biliyorsunuz değil mi? Bir de bu haberi okuyun... ABD'de iktidarda bulunan Neoconların çıkarları doğrultusunda yaptığı açıklama ve çalışmalarla tanınan American Enterprise Institute uzmanı Michael Rubin, 30 Nisan'da Middle East Forum'da yayımlanan makalesinde Türkiye'de askeri darbe yaptırmaya çalışan Ulusalcılar'ı savundu. 'İslamofaşist' kavramının mucidi Rubin 'ulusalcı mı oldu' dedirten makalesinde AK Parti'ye saldırıların 'daha fazla demokrasinin kanıtı' olduğunu savundu. Rubin makalesinde Can Ataklı, Reha Muhtar, Nihat Genç, Serdar Akinan ve Tuncay Özkan'ı övdü ve Erdoğan'ı eleştirdikleri için tehlike altında olduklarını yazdı. 27 Nisan e-bildirisini de destekleyen ve askeri darbe anlamına gelmeyeceğini öne süren Rubin Erdoğan'ı Fransız ırkçı lider Jean-Marie Le Pen, Avusturyalı faşist lider Jörg Haider ile bir tuttu. Haber Editör
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-04-2008, 11:03 | #2 |
Al birini vur ötekine.
|
|
05-04-2008, 11:07 | #3 |
Hakan Şükür'e büyük tepki
> > > ''gaflet, delalet ve hıyanet içinde bulunma cüretini gösterenler'' yazmış yaa > peki sizin gibi gaflet içinde bulunanlara ne yapmak lazım >
|
|
05-04-2008, 11:20 | #4 | |
Hakan Şükür'e büyük tepki
Alıntı:
Yeterince can sıkıyorlar,Elbet çeneleri birbirine yapışacaktır :-* |
||
05-04-2008, 11:30 | #5 |
Habere tam olark inanmıyorum şunu diyebiliriz:
1.Tuncay Özkan:Kesinlikle Amerikan karşıtı ancak kemalistlerin aksine AB konusunda çelişkileri var.KİOSK isimli programda bu çelişkilerin kanıtıdır. 2.Reha Muhtar:Bu da mı Kemalistmiş şaşırdımLİBERALdir yav... 3.Can Ataklı:İyi bir yazar olduğunai inanıyorum.Pek takip etmedim.Yorum yapamam. 4.Serdar Akinan bence Kemalist yazar değil tarafsız yazardır.Amerikancı olabilir... 5.Nihat Genç dört dörtlük bİr yazardır.Çukurova grubuna yapılan TMSF baskısıyla susturuldu.Özellikle bu isim için sadece İFTİRA diyorum. Bir de günümüzde sabahtan akşama Amerikayla ilişki deyip sonra fa FİLİSTİN HALKI diyerek amerikanın ortadoğudaki tetikçisi İSRAİLe küfredenler var bu da büyük çelişkidir. |
|
05-04-2008, 13:20 | #6 |
ağzı olan konuşuyor işte rubin gibi bizimkilere gelince onların nerde olduğu belli olmaz kayık kürekci misali .
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|