AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 05-07-2008, 12:24   #1
Kullanıcı Adı
Sukut-u Hayal
Standart Hıncal Uluç, H.Şükür'ü ATA'YA ŞİKAYET EDEN laik Galatasaraylılara kızdı
Hıncal Uluç Fotomaç'taki köşesinde Galatasaray Lisesi Mezunları Derneği'nin Hakan Şükür'ün Kutlu Doğum Haftası ile ilgili sözlerini protesto için Anıtkabir'e gitmesine tepki gösterdi

"UTANÇ VERİCİ BİR OLAY"
Utanç verici bir olay. Tamamen utanç verici bir olay. Bir takım adamlar şov yapmak için Galatasaray'ın adını kullanıyorlar, alet ediyorlar. Hakan Şükür'ün sözlerinde garipsenecek, böyle bir takım eylemlere neden olabilecek hiçbir şey yok. Fenerbahçe medyasının kampanyasına kapılıp, gaza gelip, böyle bir eylem yaptılar. Bunları ben söylüyorum: Hıncal Uluç. Benim nasıl bir laik, Atatürkçü olduğumu konuşmak dahi Anıtkabir'e gidenlerin haddine değil. Onlar yüzünden bu ülkede laiklik yanlış anlaşılıyor.

ŞEKER BAYRAMI'NDA EL ÖPSEM ANTİALAİK Mİ OLURUM
Şeker Bayramı'nda 'Bayramınız kutlu olsun' dersem, gidip el öpersem, antilaik mi olacağım? Atatürk aleyhtarı mı olacağım? Böyle bir şey olur mu? Kendisine sorulan soru üzerine, "Kutlu Doğum Haftası'nda barış içinde maç olmasını istiyoruz" demenin Atatürk'le ne alakası var, inançla ne alakası var, arkadaşlıkla, dostlukla, laiklikle, demokrasiyle, cumhuriyetle ne alakası var?

KUTSAL İTTİFAK HAKAN'I YOLLAMAK İSTİYOR
Ama Türkiye'deki kutsal ittifak medyası, biliyor ki Hakan Şükür'ü Galatasaray'dan sepetlemedikçe onlara rahat yok. Galatasaray antrenörsüz de kalsa Hakan o takımı toparlıyor. İşte Gerets zamanı, işte bu sene. Hakan'dan kurtulmak için her şeyi yapıyor Fener medyası. Galatasaray'ın içindeki kalemlerde kendi özel nefretleri nedeniyle alet oluyorlar buna. Öyle bir hava yaratıyor ki kutsal ittfak medyası; Galatasaraylılar da alet oluyorlar buna."

Sukut-u Hayal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-07-2008, 13:50   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart Hıncal Uluç, H.Şükür'ü ATA'YA ŞİKAYET EDEN laik Galatasaraylılara kızdı
tanımasam bu hıncalı
elini öperdimde nalet olsun tanıyorum ;)
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-07-2008, 14:25   #3
Kullanıcı Adı
Demokrat
Hincal abi iyi, hos demissinde seker bayrami hangi bayram oluyor abi ben cikaramadim
Alt 05-07-2008, 14:26   #4
Kullanıcı Adı
oturanboğa
bu adamdan bu sözleri duydum yaa.....ölecek mi napcak acep hıncal dedem böyle melek olmuş
oturanboğa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-08-2008, 08:25   #5
Kullanıcı Adı
By_ÇAKIR
Adama rot ayarı yapılmış

İlginç...

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)