|
05-07-2008, 16:47 | #1 |
Aracın Kırılan Dikiz Aynası Yerine Lavabo Aynası Taktı.
Karaman'da, kaskolu ve garantili otomobilinin kırılan dikiz aynasının orijinalini bulamayan polis memuru Hüseyin Büyükkalaycı, üretici firmaya tepkisini göstermek için aracına lavabo aynası taktı.
Üretici firmaya tepki amacıyla hırdavatçıdan lavabo aynası alarak otomobiline koli bandıyla taktığını ifade eden araç sahibi Büyükkalaycı, şöyle konuştu: ''Şimdi otomobilde ayna ihtiyacımı bu şekilde karşılıyorum, bu birçok kişinin de ilgisini çekiyor, bakıp gülüyorlar. Hatta bazı vatandaşlar ışıklarda dururken camı açıp 'Ağabey böyle güzel bir arabaya yakışmamış. Ayna alacak paran yoksa bir ayna alalım sana' diyorlar. FİRMA YETKİLİLERİNİN GÖRÜŞÜ Firma yetkilileri ise aracın dikiz aynasını birkaç kez ABD'den istediklerini belirterek ''Bize hep elektrikli ayna gönderildi. Ancak otomobil için manuel ayna gerekiyor. Biz de ne yapacağımızı şaşırdık. Çaresiz, müşteri, manuel ayna gelene kadar bekleyecek.'' dediler. <<Alıntı>>
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-07-2008, 16:49 | #2 |
hehehehe çok hoş
|
|
05-07-2008, 16:52 | #3 |
:D :D :D skomik ama yabancı marka araba almanın dezavantajı diyebiliriz galiba buna :o
|
|
05-07-2008, 16:55 | #4 |
İşte pratik bir zeka. :D
|
|
05-08-2008, 02:54 | #5 |
İşte biz buyuz yaa anında kesin çözüm o ayna ile ben burdan adapazarını görürüm beee :D
|
|
05-08-2008, 02:54 | #6 |
HAHAH OLACAK SEY DEGIL VALLAAA +
|
|
05-08-2008, 02:57 | #7 |
Araç alırken yedek parça ağına dikkat etmemiz gerekiyormuş demekki. Chavrole ucuz ama kullanışsız
|
|
05-08-2008, 02:58 | #8 |
Çok güzel bence bundan sonra herkes böyle yapsın +1 :D
|
|
05-08-2008, 02:59 | #9 | |
Alıntı:
|
||
05-08-2008, 03:06 | #10 |
Gerekirse Büyüteçli makyaj aynamı elimle tutarımda, hayatta öyle aynayla dolaşmazdım :D
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|