05-07-2008, 22:44 | #1 |
ZİCO YOLCU...
Zico Serie A'ya göz kırpıyor!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'dan Lazio'ya, 'Inter'i bu şekilde yenersiniz' önerisi. İtalya Ligi'nde bu sezon sergilediği kötü performansla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Lazio'nun eleştirileri dindirebilmesi için 'şampiyon oldu' gözüyle bakılan Inter'i yenerek, İtalya Kupası'nda finale çıkması gerekiyor. Lazio Kulübü, koltuğu sallanan Delio Rossi'nin yerine düşündüğü Zico ile geçtiğimiz günlerde görüşmüştü. Kritik Inter maçı öncesinde Fenerbahçe Teknik Direktoru Zico, İtalyan Corriere dello Sport Gazetesi'ne özel demeç verdi. Haberde "Zico: Lazio bu sekilde yenilir" şeklinde sözlerine yer verildi. Agresif oynanması ve önemli oyuncularının kontrol edilmesi durumunda Inter'in zorlandığını belirten Zico şöyle konuştu: "Şampiyonlar Ligi'nde Inter'i bu şekilde yendik. Inter uzun bir aradan sonra ilk mağlubiyetini Fenerbahçe karşısında aldı. Çok iyi hazırlanmıştık ve aldığım önlemler karşısında Inter'in çok zorlandığını gördük. Galibiyet kendimize olan güvenimizi arttırdı ve Şampiyonlar Ligi'nde çok iyi konuma gelecek mücadeleleri verdik, tarih yazdık. İşte Fenerbahçe'nin oyunu Inter'i nasil krize soktuysa, Lazio da bu aksam Italya Kupası'nda taktik olarak bu sekilde oynamalı. Ancak agresif oyun ve iyi defansla Inter'i krize sokup, sahadan galip ayrılma şansına sahip olursunuz. Inter, Milan karşısında da aynı sıkıntıyı yaşadı. Bu akşam Lazio için bir dönüm noktası olabilir." "HER TEKNİK DİREKTOR ÖNEMLİ KULÜPTE GÖREV ALMAK ISTER" Kariyeri ile ilgili de konuşan Zico, Lazio'yu çalıştırması için teklif aldığı yönündeki haberler konusunda, "Lazio Kulübü benimle direk baglantı kurmadı. Bende bu haberi duydum tabi ki. İtalya Ligi'nde bir takımda görev almak beni mutlu eder. Şu anda Fenerbahçe ile sözleşme yenilemek üzereyim, ancak 'hayatta neyin, nasıl olacağı belli olmaz. Her teknik direktörün görev almak istediği liglerden biri İtalya ligidir." diyerek Serie A takımlarına açık kapı bıraktı
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-07-2008, 23:22 | #2 |
ZİCO YOLCU...
Zico paşamız bizde kalmak istiyor =)
O bizim Ben çok seviyorum Zicoyu..Tamam belki süper değil ama futbolcularla ilişkisi çok iyi =) |
|
05-07-2008, 23:27 | #3 |
ZİCO YOLCU...
Zico kalsaydı ya bizim işimize gelir onun kalması belki ondan sonra gelecek teknik adam ondan daha başarılı olabilir banane ya zico febe'de kalsın .... :D |
|
05-07-2008, 23:28 | #4 |
ZİCO YOLCU...
kıskançlar :D
|
|
05-07-2008, 23:39 | #5 |
ZİCO YOLCU...
HER TEKNİK DİREKTOR ÖNEMLİ KULÜPTE GÖREV ALMAK ISTER"
zico ya göre fenerbahçe önemli kulüp değilmi? :o |
|
05-07-2008, 23:41 | #6 |
ZİCO YOLCU...
Ahirete sandım bende
|
|
05-08-2008, 00:11 | #7 |
ZİCO YOLCU...
Zico fenerbahcede kalmak istedigini soylemisti zaten.
|
|
05-08-2008, 00:11 | #8 |
ZİCO YOLCU...
sistem-güzel futbol falan istemiyoruz
doğru adam oynatsın yeter... deivid ve maldonado ya hayırrrrr bi sene daha çekemem onnarı |
|
05-08-2008, 16:41 | #9 |
ZİCO YOLCU...
hayır Zico yu Fener bırakmaz Zaten Zico o konuda bir sorun olacağını zannetmiyorum dedi.
Zico geldiğinde herkez bu adam gitsin dedi hatta atacaklardı. |
|
05-09-2008, 00:29 | #10 |
ZİCO YOLCU...
Her Zaman Yolu Acık Olsun....
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|