05-09-2008, 12:36 | #1 |
Pitonun içindeki kediye bak!
Kedinin kafası yılanınkinden üç kat büyük. Aç gözlü yılan büyük bir iştahla kediyi yuttu. Çekilen röntgen herkesi şaşırttı.
Avustralya’nın kuzeyinde bir piton, bir evin bahçesine girerek yavru bir kediyi yuttu. Uzmanlar yılanın kedi yemesinin normalde pek görülmediğini söylüyor. SİNDİRMESİ 1 HAFTA SÜRER Yılanın olaydan sonra çekilen röntgeni, kedi yavrusunun yılanın içindeki görüntüsünü gözler önüne serdi. Yılanın kediyi sindirmesinin bir hafta süreceği belirtiliyor. Olay, 14 yaşındaki Taara McLaren’in, kedisinin yemeğini vermek için bahçeye çıktığında, karnında fazlasıyla şişlik bulunan yılanı görmesiyle ortaya çıktı. Taara durumu hemen babasına haber verdi ve eve çağırılan uzmanın yılanı yakalamasıyla, pitonun kediyi yuttuğu anlaşıldı. DOLAYIP BOĞMUŞ SONRA DA YUTMUŞ Küçük kedi yavrusunun kafasının boyutu, yılanınkinden üç kat büyük olmasına rağmen, sürüngenin kediyi yutabilmesi görenleri şaşırttı. Yılan kediyi yutmadan önce, kendini onun etrafına dolayıp, sıkıştırarak öldürdü. Bahçede bulunan diğer üç yavru kedi ile beş büyük kedinin yılanı durdurmaya çalıştığı ama başarılı olamadığı söylendi. internethaber
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-09-2008, 12:44 | #2 |
Ya aç göz yaa güzelim kediyi yutmuş :'( :'( :'( :'(
|
|
05-09-2008, 14:46 | #3 |
bilmem kaaaç ay önce ben de haberlerde görmüştüm.. afrikada bi yerlerde pitonun biri de öküz ne öküzü onun 3 misli bişey yutmuştu.. piton yerinden kalkamayınca insanlar veterinere götürmek için kamyon kasasına bindirmişlerdi.. hayvan veterine gidene kadar öküzü hazmetmiş.. :D hayret etmiştim..
|
|
05-09-2008, 14:52 | #4 |
Sinir oluyorum şu pitonlara, kimisi kanguru yutar kimisi caanım kedileri... > > >
|
|
05-12-2008, 19:48 | #5 |
Ah canıım yazık yaaa
Ama doğanın düzeni bu. Ekolojik denge mecbur böyle olacak olmazsa olmaz. teşekkürler + |
|
05-12-2008, 19:49 | #6 |
oo piton geçen ay danayı yuttu :D
|
|
05-12-2008, 19:56 | #7 |
kediyi görmedim desem bana ne dersiniz.. :
birinde koyun yemiş patlamıştı |
|
05-14-2008, 04:06 | #8 |