AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-09-2008, 15:08   #1
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart ¤ Zaman Hürriyet'i ikiye katladı
Zaman'dan bir tiraj rekoru daha

Her geçen gün daha fazla insana ulaşan Zaman Gazetesi, 21. yaşında 1 milyon tiraja ulaşmanın haklı sevincini yaşıyor.

Zaman Gazetesi bugün 1 milyon 041 bin 052 adet basıldı. Yaklaşık dört ay önce başlattığı abone kampanyası ile okur sayısını hızlı bir şekilde artıran Zaman Gazetesi, haftalık ortalama 865 bin tiraja sahipti.

Gazetelerin satış oranlarının düştüğü bugünlerde Zaman Gazetesi'nin tirajının artıyor.

Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-09-2008, 15:14   #2
Kullanıcı Adı
Müntesip
hala zaman gazetesinin misyonunu anlamayanlara ders olsun !!! hürriyet'in hergün yalan haberi çıkıyor o gazeteyle kıyaslamak bile yanlış .zaman gazetesi hiçbir aydın dogan gazetesiyle kıyaslanamayacak kadar güzel ve dünya capında kendini ispatlamış bir gazete !!!
paylaşım için teşekkürler kardeşim :-*
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2008, 15:20   #3
Kullanıcı Adı
Gönülden
Ben gazete satışlarına bakarak insanların gerçekleri gitgide gördüğünü ve artık doğruyu okudukça bilinçlendiğine kanısındayım
Onlarında eli ayağına dolaşıyor bu günlerde..işin sırrı ne diye düşünüyorlar
Bunca uğraşılmasına rağmen satışı artan Zaman gazetesi trajı zorladıkça..onlar hala karalama, safsata haberler yapıyorlar..gerçekleri yazıp uslanmadıkça yakında listenin sonunu bulacaklar..(inşallah)
Onlar haddini bilsinler kendinide Zaman gibi kaliteli bir gazeteyle kıyaslamasınlar
Paylaşım için teşekkürler..
Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2008, 15:52   #4
Kullanıcı Adı
merve
Benim ablamda Hürriyet okuyor

Geçen gün bu gazetede ne buluyorsun da alıp okuyorsun dedim önce "sananeee" diye bağırdı :'( sonra kupon biriktirdiğini söyledi

Yani Hürriyet sadece verdiği kuponlardan dolayı satılıyor;) Aslında alanlarda farkında boş bir gazete oldugunun...
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2008, 15:55   #5
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Standart ¤ Hürriyet Okurları belkimde Amiral Battı oynuyorlardır..
sananee ha .. :D

Amiral Gemisi Hürriyet okurları amiral battı oynuyorlardır belki de
fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2008, 16:24   #6
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Bir zaman gelecek elbet Zamanın trajı 1,3 milyonları aşacak ve Hürriyet 300 binlere düşecek
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2008, 16:31   #7
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Ben 1 sene boyunca Hürriyet okudum ama aynı zamanda Vakit alırdım..Böylece Hürriyetin hangi konuda yalan söylediğini anlardım ve düşüncelerimi ona göre ayarlardım...Yazarların kavgalarını felan görme iyi oldu benim için...

Yani demem o ki Hürriyet aslında yalanları dahi bilinmesine rağmen okunuyor...

Herneyse...Zaman'a helal olsun ama biraz soanra birisi bedva dağıtıryorlar demezse şaşarım (:
Alt 05-09-2008, 16:40   #8
Kullanıcı Adı
RDönmezs
2 yıldır ZAMAN abonesiydim 3-4 aydır kestim tekrar başlatacam bu zürriyetsizler görsün gazetecilik doğru habercilik nasıl oluyor.
Alt 05-09-2008, 16:47   #9
Kullanıcı Adı
rikopasa
Rakamlara bu kadar takan bir oluşuma zor rastlanır.
Hükümet enflasyon şöyle üşük , böyle güçlü ekonomimiz var , dış dalgalanmadan hayatta etkilenmeyiz diyor ama çarşı pazar esnaf kan ağlıyor.
Şimdi sizler "yooo biz memnunuz kimmiş o kan ağlayanlar ben görmedim" dersiniz ama o iş öyle değil arkadaşlar ...
Aferin Zaman gazetesine ... Hey be nelerle uğraştırıyorlar adamı ...

rikopasa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2008, 16:49   #10
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Rakamlara bu kadar takan bir oluşuma zor rastlanır.
Hükümet enflasyon şöyle üşük , böyle güçlü ekonomimiz var , dış dalgalanmadan hayatta etkilenmeyiz diyor ama çarşı pazar esnaf kan ağlıyor.
Şimdi sizler "yooo biz memnunuz kimmiş o kan ağlayanlar ben görmedim" dersiniz ama o iş öyle değil arkadaşlar ...
Aferin Zaman gazetesine ... Hey be nelerle uğraştırıyorlar adamı ...

Naparsın doğru haber ihtiyacı, :D
Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)