05-13-2008, 15:57 | #1 |
**__Şizofren Hayaller __**
Zamanın durduğu bir noktada
Bir şeyler arıyor gözbebeklerim Sonsuz gibi görünen uzaklıklarda Canımı yakan bir bekleyişti bu vuslata beş kala Gece karanlık..gece soğuk.. Bir değişiklik var gecede adını koyamadığım İçimde oluşan anlamsız ürpertiye kulağımı kapadım Gelecektin sen.. ne olursa olsun gelecektin.. Söz vermiştin bana.. seninle olacağım bebeğim demiştin Loş odamın penceresini araladım usulca Belki..belki geldin de ben duymadım gelişini Karanlığa uzandı kopası başım İçimde tarifsiz bir sıkıntı… Sözünü unuttun mu yoksa sevgili.. Hani gelecektin.. hani asla vazgeçmem demiştin Son kez baktım karanlığın içine Yoksun işte yoksun… Gelseydin be yar, Gelseydin de kırılası belime bir kez daha sarılsaydın.. Söz vermesem şimdi başlardım ağlamaya Ama ağlamayacağım… Benim sözüm sözdür gülüm Akamayan yaşlar gözlerimi acıtıyor İşte o an.. bir esinti geliyor açık bıraktığım pencereden Önce kokun sonra sesin doluyor odamın dört bir yanına Geldim bebeğim seninleyim diyor tapılası sesin Hayalimin hayali misin endişesiyle kımıldayamıyorum yerimden Ellerin omuzlarımı tutarak kendine çekiyor Hoş geldin demeyecek misin bebeğim diyorsun Dizlerimin bağı çözülüyor o an Kafamı hızla çevirdiğimde yıldız gözlerinle çarpışıyor bakışlarım Nefes alışlarımın hızına yetişemiyorum Midemde başlayan yangın tüm vücuduma yayılıyor Tadını bilmediğim dudaklarında alıyorum son nefesimi Dudaklarında ölüyorum sevgili Dudaklarında ölüyor, ellerinle hayat bulup Gözlerinde yeniden doğuyorum Sarılıyorum sımsıkı hiçbir zaman benim olmayacak bedenine Ne olur diyorum ne olur bırakma beni Bırakırsan düşerim.. bırakırsan yiterim… Bırakırsan o an ben ölürüm sevgili..o an ölürüm ben.. Daha sıkı sarılıyorsun bana. Ölümden bahsetme bebeğim diyorsun.. Ölüm gelirse ikimize aynı anda gelir… Ölüm zaten her an koynumuzda.. Sesin tüm benliğimi huzura boğuyor sanki Önce kelimelerimiz başlıyor sevişmeye Harfler kan ter içinde.. Noktalama işaretlerine aldırmadan nefes nefese hepsi de Bedenlerimiz tek vücut olurken Gece, karanlığını örtüyor üzerimize Zaman durmuyor ama sevgili Derin iç çekişinden anlıyorum Gitmelisin yine.. Yüzümü avuçlarının arasına alıyorsun Gözlerime bak bebeğim diyorsun Diyorsun ama ben bakamıyorum ki.. Sımsıkı kapatıyorum gözlerimi Sırf gidişini görmemek için Sırf ağlamayacağıma söz verdiğim için.. Gözlerime birer buse konduruyorsun Seni seviyorum bebeğim diyorsun.. Bende seni seviyorum demek istiyorum Sesim çıkmıyor.. Gitmesen.. hep burada kalsan.. Artık bitse imkansızlıklar… Şarkımız çalıyor bebeğim diyorsun.. dinle.. “Sen imkansızsın” ezgisiyle dans ediyoruz seninle Bu an hiç bitmese.. zaman hiç geçmese.. Biz hep böyle kalsak… Ama imkansız.. im-kan-sız…nefret ediyorum bu kelimeden.. Duymaktan haz aldığım sesinle aralanıyor düşüncelerim Kırık bir sesle bakmayacak mısın hala diyorsun İçim yanıyor.. dayanamam ki ben sana Yavaşça aralıyorum gözlerimi Bal topladığım dudaklarından bir tebessüm okuyorum Bekle beni sevgilim diyorsun.. Yine geleceğim.. Seni gidişlerinle değil, gelişlerinle anacağım sevgili.. Çünkü biliyorum ki her bir gidiş yeniden bana gelişlerine gebe.. Güle güle kayıp kentin hayal prensi.. Seni seviyorum..
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-13-2008, 16:09 | #2 |
onu ,onsuz, yaşamayı anlatan dizeler bunlar olmalı heralde..
+1 |
|
05-13-2008, 16:13 | #3 |
Tşkler cnm çok anlamlı sözler var
:'( |
|
05-13-2008, 16:15 | #4 |
çok güzelmiş gerçekten...
kime ait aceba.. |
|
05-13-2008, 16:21 | #5 | |
Alıntı:
SEMA ŞENER CANIM :-* |
||
05-13-2008, 16:31 | #6 |
Ben ölürsem birgün
Seni beklentisiz sevmeyi öğrendim. Karşılıksız.. Sadece sevdim. Beni sev diye değil... seni sevdiğim için sevdim sevgili... seni sevdiğim için... Ve birgün...birgün sevgili... Birgün.... Ben ölürsem birgün Seni görmeden Bil; aslında sen hep bendeydin Ben ölürsem birgün Seni son kez öpemeden Bil; sen benim hep hayalimdeydin Sancılı gecelerde beynime saplanan Çevirdikçe acısı artan sanrılarımdın Buldum dediğimde kaybettiğim Asırlardır hasret kaldığımdın Yokluğunda ölmeyi beceremediğim Varlığını efsaneye çeviremediğimdin Ben ölürsem birgün Sen... öldüğümü bileceksin Kalbimin mühürlü yerinden Biriktirdiğim köşelerden Martı çığlıklarıyla kaçışacak saklananlar Ben ölürsem birgün Seni bulacak tüm bu saklı kalanlar Ve sen o an...bileceksin... Sema Şener çok derin şiirleri var Sema Şenerin..bunuda ben ekledim..nasıl |
|
05-13-2008, 16:34 | #7 |
Alışma Bana Yüreğim (Yollanmamış Mektuplar)
Kelimelerin büyüsü kayboluyor sanki yavaş yavaş.. Öncelerde tek bir kelimem yeterken yüreğine akmama, şimdilerde ise bir dizi kelime yetmiyor ruhuna dokunmama... Oysa ki, aşktan öte bir duyguyla bağlıyım ben sana.. Hani 'öyle alıştım ki sana, benden bir parça oldun sanki' demiştin bana.. Alışma sevgili, sakın alışma bana. Alışkanlık önce heyecanı unutturur sonra ardından sıradanlık gelir çarçabuk. En sonda aşk yüreğinden çıkar gider ne olduğunu anlamadan.. Alışma bu yüzden bana, ne olur alışma. Aşkımı yüreğinden çıkarma.. Her an elinden kayıverecek bir kum tanesi olduğumu düşün. En ufak bir rüzgarda uçuverecek, bir yağmur damlasıyla akıp gidecek bir kum tanesi... Önce yüreğinde sakla o kum tanesini.. Kimseler görmesin. Hani derler ya 'aşkımıza nazar değmesin'.. Görmesin kimse beni yüreğinde, sonra da yüreğinde unut beni. Yaşarım orda sessiz, kimsesiz.. Ama alıştım deme bana, hayatında olmama alışma sevgili, çünkü ben bir kum tanesiyim senin elinde. Sana şimdilerde sadece yüreğim demek istiyorum sevgili.. Sana yüreğim demek istiyorum.. Öyle büyük ki benim yüreğim.. Şairin de dediği gibi 'seni yüreğim kadar seviyorum'. Sana 'yüreğim' demek istiyorum, çünkü her atışında bana yaşadığımı hissettirendir yüreğim. Sana 'yüreğim' demek istiyorum, çünkü en değerli varlığım, yaşama nedenimdir yüreğim. Bir kum tanesiyim ben..ürkek, narin, kırılgan.. öfkesi rüzgarla birleşince yüzünü acıtan bir kum tanesi.. Yüreği başka bedende atan, sevgisi dünyalar kadar olan.. Yok yok dünyalar kadar değil, ne güzel de demiş ya şair 'seni yüreğim kadar seviyorum'... Binlerce kum tanesi içinde bir kum tanesiyim sadece.. Sana aşık, sana deli.. Bırak seveyim seni zamansızlıklar içinde.. Elinden kaymama izin verme 'yüreğim'.. Sana alışmama da.. Sema Şener nesride güzel.. |
|
05-13-2008, 16:36 | #8 |
süper canım sema sener in güsel anlamlı ŞİİRLERİ VAR :-[
|
|
05-13-2008, 16:37 | #9 |
Ayrılık Sonatı
İçimi titreten bir hüzzam makam tadındayken sevdan Ayrılığın kokusunu çekmekte şimdilerde yüreğim Neden’siz.. niçin’siz... Ayrılık tadında bir türkü... Ama bestesiz. Kulağıma çalınan hüzünlü nağmeler eşliğinde Güneşin son ışıkları dansediyor sardunyalarımın yapraklarında Söylesene sevgili.. Hangi akşamın dönülmez ufkundasın Hangi hüzzam eserin notalarına sakladın kendini Yoruldum yüreğime düşen nağmelerde aramaktan seni Oysaki bir çiğdin gözlerimden gönlüme düşen.. Peki ya, kanarken ruhum nerdeydin? Hangi hazanın dalından kopan yaprak oldun Hangi kar tanesinde barındırdın sevdanı ki Bu kadar çabuk eriyip gittim ellerinde Kaç zaman oldu gecelere masumiyetimi teslim edişim Kaç sabahtır cinnet akşamlarından kalmayım.. Gözlerimi her sensizliğe açışımda Aynı isyanlar dilimde, Ama her seferinde sevdan yine yüreğimde.. Çık git dedim beynimden Vazgeçmedin her seferinde yüreğime ebelenmekten Git dedim.. Gelme dedim... Dinlemedin Yokum dedim Toprak oldum dedim Görmedin Susuşuma sustun Kaçışıma kaçtın Söylesene sevgili.. Neden yok oluşumlarımda, yok olmadın? Aşk ölümdür bedene.. Aşk ihanettir hayata.. Aşk acıtır ruhları.. Aşk bilmecedir yüreklere.. Yine gece.. Yine dolunay..Cinnet akşamlarından kalma yok oluşuma, bir parça ay ışığı senfonisi bestelemekte yüreğim.. Sema Şener |
|
05-13-2008, 16:39 | #10 |
Git dedim..
Gelme dedim... Dinlemedin Yokum dedim Toprak oldum dedim Görmedin Susuşuma sustun Kaçışıma kaçtın Söylesene sevgili.. Neden yok oluşumlarımda, yok olmadın? kısaca anlatmış anlatacağını burda.... :-* |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|