05-15-2008, 16:21 | #1 |
Bush Bir Yahudi Gibi Konuştu
ABD Başkanı Bush, ülkesinin İsrail’i hiçbir zaman yarı yolda bırakmayacağını belirterek, “Siz 7 milyon değil, 307 milyonsunuz. Çünkü ABD sizinle birlikte” dedi.
İsrail’in 60. kuruluş yıl dönümünü kutlamak için bu ülkeye gelen Amerika Başkanı George Bush, Amerika’nın hiçbir zaman İsrail’i yarı yolda bırakmayacağını belirtti. İsrail Parlamentosu Knesset’teki konuşmasından önce yaptığı açıklamada Bush, Amerika’nın İsrail ile bozulması mümkün olmayan bağlara sahip olduğunu kaydetti. MÜSLÜMANLARIN 'TERÖRÜ' KINAYACAKLARI GÜNÜ BEKLİYORMUŞ Müslümanların, teröristlerin boş olduğunu kabul edeceği günü beklediğini söyleyen Bush, “Bazı insanlar İsrail ile ilişkilerimizi bozarsak, Ortadoğu’daki tüm sorunların çözüleceğini söylüyor. Bu düşmanlarımızın propagandasından başka bir şey değil. Amerika bunu kesinlikle reddediyor. İsrail’in nüfusu bugün 7 milyonun üzerinde olabilir. Ancak sizler terör ve kötülükle karşılaştığınızda 307 milyon oluyorsunuz. Çünkü Amerika sizinle birlikte” dedi. Bush, İran’a çatmayı da ihmal etmedi ve “Barış aşkına, dünya İran’ın nükleer silahlara sahip olmasına izin vermemeli” dedi. (habervaktim.com – Dış Haberler)
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-15-2008, 17:10 | #2 |
Bush Bir Yahudi Gibi Konuştu
eeee kankası abd olanın ben sonunu pek hayır gömüyorum
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|