|
05-19-2008, 23:05 | #1 |
DoLuNaYı görmek istedin mi?
Hiç bulutlu havalarda dolunayı izledin mi? Rüzgar acı acı işlediğinde içine Rüzgardan değil,yalnızlıktan yüreğin titredi mi? Tüm vefasızlar,bir bir aklına geldiğnde Sorgularsın olup bitenleri Kalbine,hislerine lanet ettin mi? Tek dounuşta bütün bulutları silir, Dolunayı görmek istedin mi? Ben,Yalnızlığını kendi yalnızlığıma benzettiğim dolunayı izledim.Onun bşında dolanan O,yüreğimi karartan bulutları, İçimdek tüm sıkıntıları silmek istediğim gibi silmek istedim. Dolunayın yalnızlğını kendi yalnızlığıma, BUlutlu halini sıkıntılarıma, Yıldızları,benden bihaber dostlarıma Ve rüzgarı,acılarıma benzettim. Ben,bulutlu havada dolunayı çok izledim...
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-19-2008, 23:08 | #2 |
Ben,Yalnızlığını kendi yalnızlığıma benzettiğim
dolunayı izledim.Onun bşında dolanan O,yüreğimi karartan bulutları, İçimdek tüm sıkıntıları silmek istediğim gibi silmek istedim yine yaptın yapacağını :'( :'( |
|
05-19-2008, 23:12 | #3 |
Üzülme kuzum yaaa
|
|
05-19-2008, 23:30 | #4 |
Emeğine sağlık canım.. Çok güzeldi. ++
|
|
05-20-2008, 00:02 | #5 |
Dolun'un kalbini, yüreğine düşen kara bir çiçek tohumu taşlaştırmış, Ama Dolun'un aşkı o kadar büyükmüş ki; o taşlaşan kalp dünyaya sığmaz olmuş. Yükselmiş. Yükselmiş. Ve dünyaya ay olmuş. Dolunay olmuş. Ama Dolun yüreğindeki aşkı hiç silmemiş. 28 gecede bir gösterirmiş. Bütün yıldızlar, bulutlar, Dolun'un parıldayan aşkıyla gölgede kalır, onun parıltısıyla büyülenirmiş.
Dolunay'ı görmeyen çok insan var dünyada. Umarım herkes 28 geceede bir de olsa, üzerindeki bulutları aralayıp dolunay'a bakar. O güzelliği, o pırıltıyı hisseder. Çok güzel bir şiirdi hemşom. + |
|
05-20-2008, 00:05 | #6 | |
Alıntı:
|
||
05-20-2008, 00:10 | #7 |
Şiir için teşekkür ederim. + Güzeldi...
|
|
05-20-2008, 00:28 | #8 |