![]() |
#1 |
![]() [color=purple]
Ben seni görmeden sevdim Yorgun gecelerde titreyen bir yetim bir öksüz yüreğimde sevdim seni Ey gönül bahçemde büyüttüğüm nazlı çiçek, Ey sevdamın adi, askın gerçek anlamı Bu hasret, bu gurbet söyle, söyle ne zaman bitecek Ben seni görmeden sevdim Yolunu gözledim bir Medine sabahı Ellerimde güller, güller ki kokunu aldığım, kokunu alıp yandığım yanıp yanıp ağladığım... Ben seni görmeden sevdim Gözlerini gözlerime değdir efendim, ellerini ellerime Sevmeyi senden öğrendim ilkin, sevilmesi gereken her şeyi senden Şefkat seninle mana buldu, buz çöllerini seninle astım Ben seni görmeden sevdim Bahar yüzlü insanlar bildim etrafinda pervane onlardan biri olmak istedim hep, her emrine amade Seninle yasamak seninle ölmek, ama en çok seni seni görmek istedim... Ben seni görmeden sevdim, kokunu aldım güllerde, Ben seni görmeden sevdim, adini andım yürekte Sevgili Sevgili en Sevgili!!!!! Umut Mürare
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ben seniiii gööörmeden sevdiiiim Kokunuuuu aldım güllerdeeeen..
Ezgi-ilahi piyasasında yetenekli üretken tanınan ve ağırbaşlı bir kimse.çoğuna nazaran daha adam. Bunu güzel yorumlamış. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() çok güzel bir ezgi..saol Ümmü Seleme
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() çok güzeldi...umut mümareyi çok severim.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |