![]() |
#1 |
![]() ![]() Sen hiç bilmedin ama, ben hep sevdim seni... Gülümsediginde, nazlı ceylanlar inerdi yüregimin umut pınarlarına... Kırkikindiler yağardı ansızın gönlümün vahalarına... * Sen hiç bilmedin ama, bir derdin oldugunu anlardım gözlerin daldıgında... Içim titrerdi, düşman kesilirdim seni incitenlere, hüzün dalgaları vururdu gönlümün kıyilarına... * Sen hiç bilmedin ama, seni her düşündüğümde yıldızlar sevgiyle gülümserdi ruhumun semalarında... Keyifle uyanirdi düşlerim rengarenk şafaklara... * Sen hiç bilmedin ama, gözlerin değdiğinde gözlerime, yeşerirdi bozkırlarım... Baharı yaşardım zemherilerde, sevda kuşları konardı yüreğimin ucuna... * Sen hiç bilmedin ama, "Ne haber" dediğinde, denizine kavusan martılar gibi çıglık çıglıga, kanat çırpard sevinçlerim... Sihirli bir el değmişcesine silinirdi bütün hüzünlerim, günüm aydinlanırdı, güneşim batmazdı dağlarımda... * Sen hiç bilmedin ama, kabul etmek istemesem de, kış ortasinda düşen şaşkın cemreler gibi, zamansiz düşmüştüm sevdana... Sen çoktan geçmistin o yollari mümkün degildi geri dönüşün... Bilirdim vuslatın imkansızlığını, yollara düşesim gelirdi, ağlardim kuytularda... * Sen hiç bilmedin ama, yas tuttum ardından uzaklara gittiginde... Tutunacak bir daldan mahrum kalan sarmasiklara döndüm... Köksüz kaldım, öksüz kaldım, sensiz kaldım, şu koskoca dünyada .... (Alıntı)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Siz mi yazdınız :o
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Sen hiç bilmedin ama,
kabul etmek istemesem de, kış ortasinda düşen şaşkın cemreler gibi, zamansiz düşmüştüm sevdana... Sen çoktan geçmistin o yollari mümkün degildi geri dönüşün... Bilirdim vuslatın imkansızlığını, yollara düşesim gelirdi, ağlardim kuytularda... * Sen hiç bilmedin ama, yas tuttum ardından uzaklara gittiginde... Tutunacak bir daldan mahrum kalan sarmasiklara döndüm... Köksüz kaldım, öksüz kaldım, sensiz kaldım, şu koskoca dünyada .... Vavvvvvvvvvv mükemmel bir şiirdi gerçekten mest olduum emeğine sağlık..+ lar helal olsun gölge ;) duygu görmesin ama :D :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Paylaşım için teşekkürler. Zevkle okudum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() O kadar acıklı şiirler koyuyosun ki cidden duyguseline boğuldum şu anda...
![]() ![]() ![]() Ama nedense bende pek duygu yok ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |