|
05-25-2008, 08:46 | #1 |
Milliyet'ten şerefsizlik!
Aydın Doğan'a ait Milliyet gazetesi, internet sitesinde Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunisa Gül'e karşı görülmemiş bir saygısızlığın altına imza attı. Gazete, Gül'e ağır hakaret içeren bir okuyucu yorumunu yayımladı.
Hayrünnisa Gül'e hakaret Gazete dün sitesinde, ''Güzel'in oğluna özel atama'' başlığı ile yer verdiği haberde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi Hayrunisa Gül'e ağır hakaret içeren bir okuyucu yorumunu yayınladı. Habere 12.04 itibariyle ''thaner2'' koduyla yapılan yorumda, ''Gül karısını da K...'deki malum yere atamış'' ifadeleri kullanıldı. Milliyet gazetesi internet sitesine bu hakaret içeren küstah yorumu koymakla kalmadı, saatlerce de yayında kalmasına göz yumdu. İnternet sitelerine okuyucular tarafından gönderilen yorumların yayınlanıp yayınlanmaması editörün inisiyatifinde. Yayınların yorumların cezai sorumluluğu, yorumun yazarıyla birlikte site editörüne de ait bulunuyor. VAKİT
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-25-2008, 08:50 | #2 |
Milliyet'ten ağır terbiyesizlik
Yorumda bulunur insan iyi veya kötü ama bu kadarı fazla.Peygamber efendimize edilen hakaretlere göz yuman kanı bozuklardan başka şey beklenmez gerçi.
Bakalım cumhurbaşkanı yine sessiz mi kalacak ? |
|
05-25-2008, 13:42 | #3 |
Eee ben diyorum hep şerefsiz bunlar > bende okadar tarafsız yorum yaparım birini bile onaylamazlar..
|
|
05-25-2008, 13:45 | #4 |
+ Başlık bana ait değil.
söylemekte fayda var :-* |
|
05-25-2008, 13:49 | #5 |
Parmağı olan klavye delikalısı oluyor
O yorumu yapanın parmaklarını alıp ne yapsak bilmiyorum |
|
05-25-2008, 16:23 | #6 |
buna uygun bir lafım var ama biraz argoya kaçıyor :D
|
|
05-25-2008, 17:38 | #7 |
editörün onaylamasına şaşırmamak gerek belkide kendi yazmıştır mesajı beklenir! |
|
05-25-2008, 17:41 | #8 |
o yorumu yapanın parmakları kırılsın inşallah. işkence çeke çeke ölsün . hayatı kararsın ölmek istesede ölemesin şerefsiz
|
|
05-25-2008, 17:42 | #9 |
Benim yorumlarımı onaylamazlar ama milletin küfürlerini onaylarlar...
YAZIKLAR OLSUN !!! |
|
05-27-2008, 23:52 | #10 |
Kasten birşey yapıldığını zannetmiyorum. Belki gözden kaçmıştır, herkes KARAKÖY'ü bilecek diye birşey yok ya. Ben ilk defa duydum mesela. Bence biraz abartılıyor...
Bir soru: Aynı ifade baykal içinde kullanılsaydı olayı böyle büyütür müydünüz? Yoksa Hüseyin Üzmez olayındaki gibi görmezlikten mi gelirdiniz? Şu tepkinin yarısını malum kişi içinde gösterdinizde biz mi görmedik? |
|
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|