![]() |
#1 |
![]() ![]() Yeterince bilemedim kıymetini başımızdayken Dermanım kesildi,şaşırdım birden Bizleri terk ettin çoook çok erken Emir büyük yerden.Anladım baba Çok defa üzdüm seni biliyorum Yüzlerce,binlerce kez özür diliyorum Artık seni rü’yalarımda görüyorum Orada olsun, rahat et baba Harçlığım az gelince isyan etmiştim Hayret! O tek maaş’ını nasıl yetirmiştin Bilemedim! ...Yememiş yedirmiştin Cennet meyvelerini doyasıya ye baba Tam borcu bitirdim derken Ahirete çağrıldın,açtın yelken Rahat edin demişsin anama giderken Gözün arkada kalmasın baba Bir mucize olsa da gelsen Torunlarını kucaklasan sevsen Neler neler yapardım senin için bilsen Adını oğluma verdim yaşatmak için.Duy baba Duamda,niyazımda sen varsın Beni dünyaya getiren,yetiştiren atamsın Babasının kıymetini bilmeyenler uyansın Bayramlarda elini öpememek çok zor baba.... (alıntı)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() güzelmiş
![]() buda benden olsun aklıma geldi koyuyum bende, Babam, Ben geldim... kocaman kızın ! -İyi yaptın be kızım- Diyemedin bana Kahvenin önünden geçtim Her zaman oturduğun sandalyen boştu Karşılamaya da çıkamamıştın Eve gittim, Kapıyı açmadın Babam ben geldim Kocaman kızın ! N'olur, Bırak sarılayım boynuna Kokunu özledim Peynirle karışık lehim kokunu Gözlerini özledim Ellerini özledim, Babam , Ben geldim Kocaman kızın Sana selam getiremedim kimseden Gizlice kaçtım geldim Ben bildiğin gibi Kafam bu aralar biraz karışık Babam , Ben geldim Başıma yıkıldı sanki İstanbul Yoksun... Dün, Yine bir adamın peşinden koştum İki elinde iki poşet Başında kep Sana çok benziyordu babam Yolunu kestim Sen değildin babam Acayip acayip yüzüme baktı Anlamadı babam Anlayamadı Anlatamadım... Boşuna çaldı telefonlar Kapı zilleri boşuna Biliyor musun Kuru ekmekleri ıslattım dün Hastanede olduğu gibi Sonra balkona koydum Kuşlar seni sordular babam Çoktandır görünmüyor dediler Nasıl söylerim babam Nasıl... Bakkaldan bir torba yem aldım Çınar altında kumrulara döktüm Güvercinlere Önce çekindiler İnemediler Sonra, Tek tek süzüldüler Hiçbir şey sormadılar Galiba anladılar Çocuklar geçti kapının önünden Hafif aralayıp bahçe kapısını Bir şeyler fısıldaşıp Birbirlerine baktılar Sonra, biri Ürkek adımlarla girdi içeri Şeker kutusunu açtı Önce kendi aldı Sonra arkadaşları Gülümsediler yüzüme bakıp Seni sordular... Babam , Ben geldim... Asmada üzüm yok bu sene Çiçekler kurumuş hayalinde da yok ortalarda Çağırdım gelmedi Belki senin oralardadır Kimbilir ! Babam, Ben geldim... senin ağacının altındayım Burası çok kalabalık be babam Bir o kadar da sessiz Yaban otlarını ayıkladım Güller çiçek açmamış Belki zamanı değil Biraz su döktüm Mezar taşını okşadım Babam Adını bile yanlış yazmışlar Biliyor musun ? Ben seni çok özledim be babam ! Babam benim ! Canım babam.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Duygu yüklü paylaşım için teşekkürler ...+1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |