|
05-28-2008, 15:10 | #1 |
ve sonuç; ışık karanlığa son noktayı koydu..
Mutluluk dolu bir yazı yazmak istedim, yüreğim kalemimde ...
Kelimeler tıkandı boğazıma ,nasıl başlamalı ilk kahkaya bilemedim ! Geçmiş canlandı gölge oyunlarıyla zihnimde .. Nerden çıktılar yine , anlamadım ! Korktum ... Lambaları yaktım ... Kayboldu gölgeler ... Ve .... " Işık " Bir ışık bin umut oluyor artık sol yanımda .. Farkındalığı bu oyundaki galibin hep ben olduğumun , daha da zevkli kılıyor oynamayı .. Bi tek çocukken oynanır oyunlar öğretildim , Bu yüzden ya hep çocuk kalmak istedim .. Hayatın bana sundukları karşısında kocaman bir insan olmam gerekirken bile hep çocuk kalmak ... Düşününce şimdi , en çocuk halimle sevdim diye seni çıkmak istemedim birlikte oynadığımız bu sevda oyunundan da galiba ! Ne tuhaf ... Hem oyun arkadaşımdın sen , Hem de oyunu bozan ... Küçükken oynadığım saklambaçta sobelenmem gibi , İp atlarken en önce yanıp da oyundan çıkmam gibi , Yakan topta hemen vurulmam gibi acı veriyor düşünmek artık seni ! O zamanlar yaptığım gibi , bulduğum en kuytu yere sığınıp da ağlamak geliyor içimden ... Ve ..... " Karanlık " Biraz karanlık daha da kara çalıyor adına dair hatırlanan ne varsa .. Sahi hatırlanan ne var ki oysa ! Unutmak , yok bilmek , hiç saymak ne de güzel bir hazmış meğerse ... Ve ...... " Nokta " Geçen, biten , seyirciye vermek istediği ana fikri veren her hikayeye yaraşır şekilde Çoktan koydum gidene o son noktayı bende .. Küçücük bir noktalama işareti böylesine mutlu eder mi insanı .. Arayıp da epey zamanlarca bulamadığı huzur açıp da kollarını kucaklar mı tüm sevgisiyle .. Olurmuş evet , yaparmış evet şahidiyim gururla ! Ve ...... " Sonuç " Şimdi geçmişe ait gölge oyunlarının çok uzağında , Karanlığı hiçe sayan umut dolu adımlarda , Bir ben var mutluluk dolu bir yazı yazmayı başaran ! Bir de sen , gözleri satırlarımda gezinen ....
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|