AK Gençliğin Buluşma Noktası
Şiir Şairler, şiirler ve öz geçmişleri.

Stil
Seçenekler

Alt 05-29-2008, 20:09   #1
Kullanıcı Adı
selinay
Standart imkansizliklarda sen varsin
Unutmadım seni! "Ey Yalnızlık..." .:.
Ne yazilmali ki silinip gitmesin, ne söylenmeli ki unutulup bitmesin. Sessizlikle bağlayan bir hikaye bu. Eger bagladigi gibi bitecekse sonu, yasanan her ne varsa sil, gitsin.Hayallerde gerçek gibi yasarken seni, umutlarda bitti bir zaman, sevgiler de. Seni seviyorum çünkü ne zaman siir okusam, misralarindan sen akiyorsun, gözlerimden yaslar süzülüp resmine damliyor, sessizlik sarariyor içimde, susuyorum. Tam buldum dedigin anda kaybetmek nedir bilir misin? Atilmisligi hissettigin oldu mu? Hayaliyle yasamayi ezberledin mi? Delicesine sevdigin ama onun seni sevmedigini ögrendigin o ani hiç yasadin mi? Onun eksik yanlarini bile sevebildin mi ? Terkedilice ilk defa görüyormus gibi baktinmi? Elvedasiz ayriliklar acitti mi içini? Göz kapaklarina inat, uyumadigin oldu mu gecelerce? Sadece mum isiginin aydinlattigi odanda onu düsündügün oldu mu saatlerce? Ellerin onsuz kaldiginda üsüdün mü? Duyuyorum susuyorsun, yine susuyorsun, tipki o zamanki gibi söylemiyorsun. Seni seviyorum çünkü hergün biraz daha tükenirken hersey, benligim sesizce inliyor ben susuyorum. Bir an elinden tutuyorum, biran sonra belkide tamamen elimden kayip gitmis oluyorsun, anlayamiyorum.Yine sensiz kaliyor kollarim, yine islaniyor gözlerim. Yasamam için tek nedenimdin sen. Fakat binlerce sebep vardi seni sevmem için. Seni seviyorum çünkü yasanacak bütün imkansizliklarda sen varsin.

selinay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-29-2008, 20:16   #2
Kullanıcı Adı
selinay
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
+1 Selin hanım bu forum bu kadar duyguyu bir günde kaldırmayabilir , forumun selameti için bu denli sıcak ve ağır tılsımlara sahip paylaşımlarınızı zaman denen dilim noktalarına dağıtın yoksa ağlarız bak gönlüne sağlık
seni ağlatıcak herşeyden kaçınırım yalçın abi uyarını dikakte alırım bugünlük hoş gör
Alt 05-29-2008, 20:17   #3
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Yine duygusal paylaşım ... 8)

Teşekkürler ... ;)
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-29-2008, 20:19   #4
Kullanıcı Adı
selinay
Alıntı:
tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Yine duygusal paylaşım ... 8)

Teşekkürler ... ;)
benim olduğum yerde duygusallık olmazsa olmaz : :
Alt 05-29-2008, 20:23   #5
Kullanıcı Adı
tayyipleyiz
Eksiğimizi tamamlayana minnet olsun ...
tayyipleyiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-30-2008, 17:16   #6
Kullanıcı Adı
Beritan
ben bu sevdanın imkansız olmasını seviyorum...
imkansız demeyim sevdama ben çünkü imkansızlığın imkanını bekliyorum

çok güzel çok beyendim şöyle bi daldım gittim...
+teşekkürler yüreğine sağlık
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2008, 16:04   #7
Kullanıcı Adı
1907
çok güzel olmuş
:'(
1907 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)