|
06-02-2008, 14:08 | #1 |
GS taraftarından Emre'ye gönderme / VİDEO
Galatasaray taraftarı Fenerbahçe ile anlaşan Emre'ye çok kızgın. Sarı Kırmızılı taraftarlar Emre için video portallarına bir veda klibi hazırladı... Galatasaray taraftarı Fenerbahçe ile anlaşan Emre'ye ateş püskürüyor. Ellerinde büyüttükleri Emre'nin Sarı Lacivertli formayı giyecek olması Sarı Kırmızılı taraftarları çileden çıkarıyor. tümspor.com'a gönderdikleri yorumlarla Emre'ye kızgınlıklarını dile getiren bir Galatasaray taraftarı Ferdi Tayfur'un 'arayacaksın' parçasıyla Milli futbolcuya göndermede bulundu. Altyapıdan yetişip dünyanın sayılı yıldızları arasına firen Emre Belözoğlu'nun ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye imza atmasının şokunu yaşayan Galatasaray'lı taraftarlar duygularını arabesk müziğin kralı Ferdi Tayfur'un meşhur şarkısı "Arayacaksın" ile ifade ettiler.. Klibi izlemek isteyenler tıklayın ; http://www.tumspor.com/haber/2008060...dermeVIDEO.php
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-02-2008, 16:01 | #2 |
güzel yapmışlar ellerine saglık ;)
|
|
06-02-2008, 21:46 | #3 |
Dur hele bi Sami Yen'e gelsin bak n'oluyo.. :-X
|
|
06-03-2008, 12:05 | #4 |
Bu gidis nereye veda etmeden
Demek karar verdin ayrilacaksin Yalvarip kal demem git güle güle Nasilsa hatani anlayacaksin Giderken gerçegi göremez insan Gururdur kalpleri o an karartan Bir baska sevdaya düstügün zaman Nasilsa sen beni arayacaksin Arayacaksin arayacaksin Bu günleri sen çok arayacaksin Aradan mevsimler geçmis olacak Pismanlik kapini çalmis olacak Mutluluk saati durmus olacak Daldikça maziye yikilacaksin Daldikça maziye kahrolacaksin Bir şarkı duygularımızı ancak bu kadar güzel ifade edebilirdi ... Tebrikler "ultraslan" .... :-* |
|
06-03-2008, 12:17 | #5 |
Artık Samiyende Senin İçin Bir CEHENNEM!! Ben yapmadım bana yüklenmeyin.Alıntıdır... :-X |
|
06-03-2008, 12:22 | #6 |
Uefa kupası final maçın da oynamamışdı zaten :-X O fotoğrafta ona yer yok .... :-\
|
|
06-03-2008, 17:40 | #7 |
Allahım ya bittim bittim budur olay :D :D :-* :-* :D :D
|
|
06-03-2008, 17:42 | #8 |
Ya adam para kazancak arakdaşlar o kadar da kızmamak lazım...
|
|
06-03-2008, 17:43 | #9 |
Ne demek kizmamak lazim bir BESIKTASKli olarak ben bile kizdim
Video cok guzel bu arada :-* |
|
06-03-2008, 17:44 | #10 |
çık aradan fesihli çarşı (foto) :D :D
|
|