![]() |
#1 |
![]() Hz. Muhammed (sas) ve hac ibadetini alaya alan CHP Genel Sekreteri Önder Sav, siyasilerin ve sivil toplum örgütlerinin tepkisine rağmen özür dilemiyor. Bu durum Sav'a yöneltilen eleştirilerin sertleşmesine yol açtı. Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu dün, Sav'ın, Müslüman olmayan birinin bile yapmayacağı gafı yaptığını kaydetti. Mumcu, "Milletin hem inançlarını rencide edip, hem de oralı olmamak kabul edilir bir şey değil." ifadesini kullandı. Parti genel sekreteri Muharrem Doğan'ın oğlunun düğünü için Mardin'in Midyat ilçesine gelen Mumcu, konuyla igili sorular üzerine Sav'ın özür dilemesi gerektiğini söyledi. Mumcu, şöyle devam etti: "Bırakın bir Müslüman'ı, Müslüman olmayan kimselerin dahi yapmayacağı bir gafı yapmıştır. Dönüp milletten özür dilemesi gerekir. Bu durum sanıldığı kadar basit değildir. Yani, insan hata yapar, yanılabilir. Bu o kadar ufak tefek bir hata değil, ama yine de özür dilemelidir. (Yanlış anlaşıldım.) demelidir. (Kastım bu değildi.) demelidir. Bizim milletimiz de bağışlayıcıdır. Peygamberimiz'in sünnetidir bağışlamak, dolayısıyla biz bağışlarız. Yeter ki bağışlanmak dilensin." ZAMAN
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu bir hatamıydı (!) acaba ... ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() insan yüzsüz olunca....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bu sözlere gaf! demek ne derece doğru acaba..
müslüman olmayan toplumlar bile daha saygılıdır islam dinine... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Kafirden değil münafıktan korkacaksın...
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Yıllardır dindar kesime nasıl cepe aldıklarını bilmeyen yok..
Buda gaf veye hata değil...birebir gerçek yüzüdür.. Bu arada dini değerlerimle dalga geçen bir adamı özür dilesede afettmem.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() sen olmasaydın ben bu kainatı yaratmazdım! diye övülen insanların en üstünü en şereflisi peygamber efendimize(s.a.v) hakaret ediceksin ,ondan sonra pardon gaf yapıldı diyceksin.. yok öyle yağma...
fakat bakıyorumda malesef bizim toplumumuzda hiç ses seda yok.. sanki adam yoldan geçen birinden bahsetmiş..bukadar saygısızlık olmaz ya > ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() hataymış..özürdilesin mişş....Allah onu kalben yapmadığı için affetmez....
Allah ıslah etsin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Yapmacık hareketlerden kimse hoşlanmaz özür dilerse de ne derece olacağını az buçuk halkımız da bilir zaten..Allah'ın affetmesi gerekir hem Mumcu da çıkmış konuşuyo ya >
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|