![]() |
#1 |
![]() BİZ İDDİAMIZLA VARIZ!
![]() ![]() ![]() Öncelikle bu muhabbet mekanını bizlere sağlayan akpartiforum kurucu ekibine şükranlarımızı ve muhabbetlerimizi sunmakla başlıyorum. Trabzon'daki Trabzonsporlular, gurbetteki Trabzonsporlular ve hüzünlü gurbetteki Trabzonsporlular hatta Dünya dışı yaşam alanlarındaki bordomavililer bu çağrı size!.. Hamsi, bordo, fındık, deniz, yeşil, devrim, kemençe, trabzon, sahil, futbol, uyy, uşaklar, horon, zeka, hırs, iddia, sıcakkanlılık, başarı.. Bu sayılanlardan veya aynı sınıftan herhangi birini duyduğunda yüreğinde heyecan, özlem ve sevda kıpırtıları hisseden 'HERKES'i bu başlık altında bordomavili sohbetlere davet ediyorum. Arkadaşlar İstanbul Futbol saltanatının yeniden devrileceği günler YAKIN YAKINDIR İNANIN! belki yarın, belki yarından da yakın!.. ![]() Karadeniz Kaplanı (Fahri)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu terimler çok kanımızda adrenalin oluşturmasa da ,kardeş takımımızın başlığını tebrik etmek isteriz ...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bordo mavi en büyük trabzon
bu yolda hep seninleyiz fırtına'm! başlığımız hayırlı olsun. yeni sezona tertemiz bir sayfa! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Akpartiforum Trabzonsporlular veya Trabzonspor'a sempati duyanlar yaklaşın şöyle yamacıma doğru bakalım, bir mevzu hakkında görüş alışverişinde bulunacağız, daha aktif daha aktif daha aktif, coşacağız burda bu sene haydi haydiii!!!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Üstünüze birşeyler alın ! lakin fırtına üzerinize esecek
![]() ![]() Lig başlasa artık sabırsızlanıyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() trabzonspor busene sampıyon.kımse heveslenmesın 26 yıllık ozlemını trabzon bu sene sona erdırecektır
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bütün dileklerim o yönde zaten.. Trabzonspor olmazsa en azından sivassipor olsun şampiyon . şu istanbul takımlarından başka takımlar da şampiyonluk yaşasın.. şampiyonluk istanbul dışına da cıksın.. Eminim cok güzel olacaktır..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() 1.Trabzonspor şampiyon yani
2.sivas şampiyonlar ligine gitsin 3.beşiktaş fazla bile fenerbahçe türkiye kupasını alssın galatasaray uefayı alsın 4. kim olursa olsun bu benim düşüncem:D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|