|
07-31-2007, 13:37 | #1 |
Carrusca Boca yolunda
Carrusca Boca yolunda
Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği ancak performansından memnun olmadığı Carrusca ülkesine dönüyor. Gerets'den sonra Feldkamp'ın da yüzüne bakmadığı Arjantinli oyuncu uzun süredir kendisine kulüp ararken, bu sezon da Galatasaray'da düşünülmediğini kesinleşince River Plate ve Boca Juniors'un transfer listesine girmişti. Görüşmelerini hızlandıran Carrusca'nın menajeri Boca Juniors ile prensipte anlaşmaya vardı. Carrusca'nın hangi şartlarda Boca Juniors'a geçeceği belirtilmezken, 23 yaşındaki oyuncu DHA'ya yaptığı açıklamada; "Galatasaray'da beklediğim ve hedeflediklerimi gerçekleştiremedim. Şanssızlıklar yaşadığımım gibi, hiç şans da bulamadım. Daha doğrusu gerektiği kadar şans verilmedi. Bana güvenilmedi. 23 yaşındayım ve futbol oynamak istiyorum. Arjantin'in en önde gelen iki kulübü beni istiyor. River Plate ve Boca Juniors gibi kulüplerle uzun süredir görüşmeler oldu ve Boca Juniors ile anlaşmak üzereyim. Bir aksilik olmazsa Arjantin Ligi'nde forma giyeceğim" dedi. 31.07.2007 Kaynak : DHA
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|