|
![]() |
#1 |
![]() Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şevket Kazan, parti kapatmalara dolayısıyla AKP'nin kapatılmasına karşı olduğunu ifade ederken, Cumhurbaşkanı Gül ve Erdoğan'a “böldünüz, bölüneceksiniz” mesajını verdi. AKP'nin kapatılması durumunda partinin “Gülcüler ve Tayipçiler” şeklinde ikiye bölüneceğini söyleyen Kazan, “Eden bulur, dinleyen ölür. Bunlar ettiler, bunlar Türkiye'nin tek ümidi olan bir partiyi, Türkiye'yi en kısa zamanda İslam dünyasının eteğine tutunacak bir Türkiye olmasını sağlayacak bir girişime en büyük darbeyi indirdiler. Onun için yaptılar, böldüler, bölünecekler” dedi.
SP Genel Başkan Yardımcısı ve Refahyol Hükümeti'nin eski Adalet Bakanı Kazan, Barem Dergisi'ne parti kapatmaları ve AKP'ye ilişkin olası bir kapatma kararının sonuçlarını değerlendirdi. Mensubu olduğu Refah ve Fazilet Partisi Anayasa Mahkemesi tarafından kapatılan Kazan, parti kapatmalara dolayısıyla AKP'nin kapatılmasına karşı olduğunu kesin bir dille ifade ederken, Refah Partisi'nin kapatılmasının ardından “yenilikçi kanat” adı altında ortaya çıkıp bölünme oluşturan Gül ve Erdoğan'a “Eden bulur, böldünüz, bölüneceksiniz” mesajını verdi. -“YENİ PARTİ ESKİSİNDEN DAHA GÜÇLÜ OLAMAZ” Kazan, AKP'nin kapatılması durumunda ise siyasi arenada yaşanacak gelişmeleri şöyle değerlendirdi: “Şimdi kapatılırsa ne olur. Tayyip Erdoğan'ın bunu konuşmaması gerek. ‘bu parti kapatılamaz' deyip kestirip atması lazım. Ama Erdoğan'ın kendisi de kapatılacağını düşündüğü için ‘Efendim A planımız, B planımız, C planımız' diyor. İşte siyasi bir yanlış yapıyor burada. Erbakan Hoca da konuştu ama Anayasa Mahkemesi kararını verdikten sonra konuştu. Erdoğan, kapatılmadan bir şeyler söylemeye başladı. Neymiş ‘yeni bir parti kurarmış, eskisinden daha güçlü olurmuş'. Olamazsın. İdealist insanlara, bir parti kurmak, sonrası için daha güçlü gelineceğini düşündürtse de ‘menfaat bağlarıyla bağlı olan insanlar' bu AKP'nin içinde çok yoğunlukta, yeni parti kurulduğunda yine kapatılacağı için başka taraflara gideceklerdir -"AKP İKİYE BÖLÜNÜR: GÜLCÜLER, TAYYİPÇİLER" AKP'nin kapatılması durumunda yeni bir oluşum gündeme geldiğinde, Abdullah Gül'ün de etkinliği olacağını kaydeden Kazan, şunları söyledi: “Gül'ün etkinliği demek TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun etkinliği demek. Gül ve Erdoğan aynı davadan yargılanıyor ama bu davanın kapatmayla neticeleneceğini tahmin eden hukukçular bile Gül'ü ayrı bir kefeye koyuyorlar. Diyorlar ki, ‘Cumhurbaşkanlığı süresi sona erinceye kadar karar ne olursa olsun ona işlemez'. Bu nedenler Abdullah Gül idaresinde bir AKP daha gerçekçi bir senaryo. AKP ikiye bölünür, Gülcüler ve Tayipçiler. Zaten olacağı da budur. Neden budur? Eden bulur, dinleyen ölür. Bunlar ettiler, bunlar Türkiye'nin tek ümidi olan bir partiyi, Türkiye'yi en kısa zamanda İslam dünyasının eteğine tutunacak bir Türkiye olmasını sağlayacak bir girişime en büyük darbeyi indirdiler. Onun için yaptılar, böldüler, bölünecekler.” ANKA http://haber.mynet.com/sayfali/gunce...2008/N154866/0 ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Şevket Kazan gibi birinden bu sözleri hiç beklemezdim...
Hiç şık olmadı.... |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ben chpliye, mhpliye laf ederken bizim saadetin ettiği lafa bak destek olmaları gerekirken köstek oluyorlar gülcüler, tayyipçiler ne oluyor yahu.?
|
|
![]() |
#4 |
![]() AKP siyonizmin emrinde
Şölene sinevizyon aracılığıyla katılan Erbakan, “Bu seçimde, Siyonizm bütün gücüyle AKP’yi tekrar iktidara getirmeye çalışıyor. Çünkü birinci defa 2002’de iktidara getirmek suretiyle, Türkiye Haim Nahum planı çerçevesinde manen işgal edildi. Yok olma noktasına getirildi. Eğer 22 Temmuz’da yine AKP kazanacak olursa Siyonizm, maddi işgali de tamamlamak istiyor. Dünya siyonizminin planı budur” diye konuştu. ne bekliyorsunuz ki http://netsiyaset.wordpress.com/2007...izmin-emrinde/ |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Sen hangi "Halk" ın sesisin ... ;)
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() haber doğru olabilir ama bu zamanda kenetlenmek gerekir....din düşmalarını sevindirmek değil.
biraz daha dikkatli olmamız biraz daha sağduyulu davranmamız gereken bir zamanda bir birimize girersek işte biz kendimizi kapatırız... onlarıda sevindiririz... |
|
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
Ben haberi sormadım ki ... Yanlış anlaşıldım galiba, tüh üzüldüm şimdi ... ![]() |
|||
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Lanet olasıcalar milleti düşman olarak görenlerin değirmenine su taşıyan ne idüğü belirsizler sizi , utanmaz şerefsizler fitne makineleri sizi cehennem olursunuz inşaallah..silin şu başlığı hatta forumda ne kadar saadet partisiyle ilgili birşey varsa silinsin !
amerika yıkamadı bu partiyi ergenekonu yıkamadı azgın aınlık yıkamadı sizde yıkamazsınız..fikirlerinizle beraber cehennem olun gidin..şuraya ba ak parti siyonizmin emrindeymiş BİR İNSANA HAK ETMEDİĞİ BİR İTHAMDA BULUNANIN YA KENDİSİ ÖYLEDİR YADA DÖNÜP DOLAŞIP ONU SÖYLEYENİ ÖYLE EDECEKTİR ! BATAKLIĞINIZDAN ÇIKAMAZSINIZ İNŞAALLAH |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|