![]() |
#1 |
![]() Cumhuriyet’in eşeklik karikatürü
Cumhuriyet gazetesi eleştiri adı altında hakaret etti. Nuri Kurtcebe imzalı karikatürde Başbakan'ın 'Velev ki siyasal simge' sözü bir eşeğin ağzından söyletildi. Cumhuriyet gazetesinde Nuri Kurtcebe imzalı karikatürde Başbakan Erdoğan’a hakaret edildi. Eşeklerin konuştuğu karikatürde, ‘Velev ki siyasal simge’ ‘Türbana ulema karar verir, Anayasa Mahkemesi vermez’ sözleri eşeklerin ağzından verildi. İşte Nuri Kurtcebe'nin Cumhuriyet'te yayınlanan karikatürü: ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() salaklar tüm halk bunu diyor rezil herifler tüm halkı bunun yerine koyan cumhuriyet olcaksa CUMHURİYETE GAZETESİNE HAYIR.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ne denir bilemiyorum >
![]() şu an sinirden deliriyorum ama bir yandan da 'istedikleri bu' diyerek kendimi teskin etmeye çalışıyorum... bu bir savaş..bu özgürlük savaşı ve onlar gözleri kapalı kılıç sallayan taraf... en azından biz onurlu bir mücadele veriyoruz... Cumhuriyet gene kendine yakışanı yaptı...baki olarak da böyle kalacaklar.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Çok güzel ak saliha kardeşim + :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() yok anladım seni politikacı merak etme...
hakan_53 ün de aslında bizimle aynı doğrultu da güzel dediğini düşünüyorum yani karikatüre dememiştir ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() yorum güzel diyo :-X
|
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Ben paylaşımlarını beğendiğin için güzel dedim yanlış anlaşıldıysak affola :-[ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
![]() Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||