AK Gençliğin Buluşma Noktası
Genel Sporlar Genel Spor dalları ile ilgili paylaşımlar.

Stil
Seçenekler

Alt 06-15-2008, 09:09   #1
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart Kadromuz belli, 21:45'i bekliyoruz

Kadromuz belli, 21:45'i bekliyoruz

EURO 2008 A Grubu son maçında çeyrek finale çok yakınız. Çek Cumhuriyeti'ni yenersek çeyrek finaldeyiz. Beraberlikte penaltılar var. Terim kadroyu 1 gün önceden açıkladı.
SAAT: 21.45

STAD: Stade de Geneve

HAKEM: Peter Fröjdfeldt

TÜRKİYE: Volkan, Hamit, Emre Güngör, Servet, Hakan Balta, Arda, Tuncay, Mehmet Topal, Aurelio, Semih ve Nihat

Avrupa Şampiyonası A Grubu'ndaki ilk maçında Portekiz'e 2-0 yenilen ardından İsviçre'yi 2-1 mağlup eden Türkiye, son maçında Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

Stade de Geneve'de TSİ 21.45'te başlayacak maç Lig TV ve atv'den canlı yayınlanacak. Mücadeleyi İsveçli hakem Peter Fröjdfeldt yönetecek. Maç saatinde Cenevre'de yağış bekleniyor.

UZATMA YOK PENALTI VAR

A Grubu'nda Çek Cumhuriyeti ile aynı puan ve averajda olan Türkiye'nin çeyrek finale yükselmesi için rakibini mutlaka yenmesi gerekiyor. Karşılaşmanın berabere bitmesi halinde uzatmalara gidilmeden direkt penaltılara geçilecek. Penaltılarda üstün gelen takım liderliği garantileyen ve son maçını İsviçre'yle oynayan Portekiz'in ardından ikinci olarak gruptan çıkacak. A Grubu'nun ikincisi çeyrek finalde B Grubu'nu birinci sırada tamamlamayı garantileyen Hırvatistan'ın rakibi olacak. Gruptan çıkmak için mutlak galip gelmesi gereken Milli Takım'ın Çekler'e karşı siftahı yok. Rakibi ile şimdiye dek 4 özel maçta karşılaşan Türkiye, 3 yenilgi bir beraberlik aldı.

Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-15-2008, 09:15   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
tuncay :o
Öh.
Artık bol bol Nihat ile çarpışır.
Bu adam olduğu sürece batarız.

Şimdiden Bayrağı astım balkona,sağ ve sol tarafınada Gs bayraklarını astım tam oldu
Alt 06-15-2008, 19:31   #3
Kullanıcı Adı
Berika
hissediyorum Allahın izniyle kazanıcaz umarım zevkli heyecanlı bir maç olur
Alt 06-15-2008, 19:33   #4
Kullanıcı Adı
Meftun
ya tuncay niye var gene :-X
neyse yeneceğiz inşallah
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-15-2008, 20:05   #5
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Tuncay konusunda katılıyorum size...

O beceriksiz oynarsa bütün ataklarımız boşa gidecek...

Allah yardım etsin...Tğrk Milletinin yüzünü en çok futbol güldürüyor çünkü...Benimde tabi
Alt 06-16-2008, 00:38   #6
Kullanıcı Adı
Berika
süperiz

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)