AK Gençliğin Buluşma Noktası
Trabzonspor (TS) AK Parti Forum Trabzonsporlular !

Stil
Seçenekler

Alt 06-15-2008, 14:53   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Transfer Listesi
Transfer döneminin en hareketli takımı Trabzonspor, yenisezon hazırlıkları başlamadan transfer işini halletme düşüncesiyle elini çabuk tutarak, bir çok futbolcuya imza attırdı. Ancak o kadar çok transfer yaptık ki; isimleri ben bile aklımda tutamadım. En iyisi bir liste yapmak.

İşte Trabzonspor'un Yeni Transferleri

Kayserispor'dan Gökhan Ünal

Galatasaray'dan Rigobert Song

Manisaspor'dan Selçuk İnan

Gençlerbirliği'nden İsaac Promise

Germinal Beerschot'tan Arjantinli Gustava Colman

GB Oftaş'tan Giray Kaçar

Bursaspordan Egemen Korkmaz

Nac Nijeman'dan Sami Büyüktopaç

Unterhaching'tan Ceyhun Gülselam

Dinamo Zagreb'ten Hırvatistanlı Hrvoje Cale

Hamburg'dan Fatih Altundağ

Ç.Dardanel'den Buğra ve İsmail

Pazarspor'dan Abdülaziz ve Eren

Altınordu'dan Kaleci Yakup Bugün

Yeni transferler gerçekleştikçe listemiz güncellenecek...

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-17-2008, 20:36   #2
Kullanıcı Adı
Parantez
Standart Kimleri Kimleri Aldık
tam tamına 19 kişi :o :o

sağol özgün ;)
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-25-2008, 22:43   #3
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Engin Baytar Transferi Belirsiz
Arkadaşlar affınıza sığınarak bir durumu düzeltmek istiyorum. Gençlerbirliği'nden Engin Baytar henüz transfer edilebilmiş değil ve Engin'i listeden çıkarıyorum. Bu transfer kazası olayına bir mazeretim var tabi ki:

Bölümüze pek kimse uğramasa da ben haber eklerken o haberi mutlaka en az 1 kişi okuyacakmış gibi eklerim ve de seçici davranırım ayrıca asparagas haberleri de mümkün olduğunca ayıklıyorum veya asparagas olduklarını belirtiyorum. 14 Haziran 2008 günü ajanslara düşen bir habere göre Trabzonspor, Gençlerbirliği'nden Engin Baytar'la anlaşmıştı. Bu transfer haberi; haber61, haber7 gibi güvenilir kaynaklarda ve daha birçoık kaynakta yer aldı, ben de haliyle bu haberi eklemiş bulundum. Ancak daha sonra bu transfer bir türlü doğrulanamadı ve şüphelerim gittikçe arttı, sonunda anladım ki; böyle bir transfer henüz gerçekleşmemiş! Zaten, Engin imzaya da gelmedi :-)

Engin Baytar konusunda yanılanın sadece ben olmadığımı bu linke tıklayarak anlayabilirsiniz . http://www.google.com.tr/search?q=En...7da&hl=tr&sa=2
Alt 06-29-2008, 05:49   #4
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Transfer Listemiz Güncellenmiştir
Alt 06-29-2008, 11:06   #5
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
Üzgünüm ama toni silva kova silva olur
Tabi rigobert song un da son senesi olur herhalde..Bu ne ya song yürüyebiliyormu neye almışlar >
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-29-2008, 12:35   #6
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
Kırık_Çocuk Nickli Üyeden Alıntı
Üzgünüm ama toni silva kova silva olur
Tabi rigobert song un da son senesi olur herhalde..Bu ne ya song yürüyebiliyormu neye almışlar >

Black, Silva 32 yaşında. 2002 ve 2005'te Afrika'nın en iyi kalecisi seçildi. Sen de biliyorsundur ki kaleciler için 32 yaş, fazla bir yaş değildir. Silva: ''Benim yaşıma bakmayın. Çok gencim. 3 kaleci benden çok şey öğrenecek. Ben gencim çok şey göstereceğim" diyor. Yani kalemiz güvende :-*

Song'da 32 yaşında, Black şunu düşünüyorsundur umarım, Song bir defans oyuncusu, yani tecrübeyle olgunlaşmış kapı gibi bir savunma, sigorta Song: "’Orada bu heyecanı yaşamak istiyorum. Bana teklif yapıldıktan sonra gönülden kabul etmemin sebebi tamamen bu. Camianın son derece heyecanlı olduğunu görebiliyorum. Oynarken fizik gücümün yanı sıra ruhumu da ortaya koymaya çalışacağım. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" :-*

Bu iki yeni oyuncumuzun sözleri çok hoşuma gitti.

Alt 07-01-2008, 00:05   #7
Kullanıcı Adı
Kırık_Çocuk
her maç billertin sırtına ayağına kaburgasına kafasına Tekme ve ÖLDÜRÜCÜ darbe vuran song u mu diyosun..Hani şu gs da oynuyo diye her maç hakettiği kırmızıları göremeyen song..

O adamdan defans oluyorsa beni de varın en üst mertebelerden birine layık görün...
Kırık_Çocuk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-05-2008, 01:41   #8
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Listemiz güncellenmiştir. Bu Zafer Cansız'ı tanıyorum, Dernekpazarı'ndan. Çok genç, ileriye dönük bir transfer olsa gerek bu. Gerçi hareketlerini pek beğenmiyordum ama düzelir inşallah. Çaykara Tur'da öyle bir oturuşu vardı ki; dersin küçük dağları kendi yaratmış, şimdi büyüklerini yaratmaya gidiyor.
Alt 07-06-2008, 02:17   #9
Kullanıcı Adı
Arveladze83
Song a Trabzonda başarılar dilerim bence yaptıkları en iyi transfer Song olur
çok fazla transferle sezon a başlıyacak olan Trabzonspor a trabzon halkı yeterli destegi ve zamanı verirse özlenen Trabzonspor en kısa zamanda geri döner şampiyon olamasalarda üst sıralarda olan bir trabzon görmeyi bir GS lı olsamda Karadenizli olarak isterim.
Arveladze83 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-06-2008, 16:07   #10
Kullanıcı Adı
Parantez
size bişey söyleyeyim kızmazsanız :
topuyla adam almışsınız ama 2-3 kişi haricinde hepsi fasa fiso
boş gereksiz adamlar

inşallah bu yıl 2. olursunuz ama t.direkdörünüz yapılan onca transfere 'rağmen'
''istediklerimizi aldık mı soru işareti'' diyebilecek kadar yüzsüz ve şükürsüz...

allah yardımcınız olsun bu kadar adamı kaynaştırmak zaman alacak...
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)