|
06-16-2008, 14:13 | #1 |
Türk Hackerlerin Kutlaması
UEFA: 0 - Türk Hackerlar: 1 'Milli korsanlar' iş başında! Euro 2008 için hazırlanan siteye Çek Cumhuriyeti zaferinin ardından bakın hangi notu düştüler "Türk Hackerlar" adına, bilgisayar korsanları, Milli takımın zaferini kendilerine özgü bir yolla "kutladı". Hackerlar, UEFA'nın Euro 2008 için hazırladığı www.euro2008-uefa.ch sitesinin görünümünü değiştirerek, sayfaya "UEFA:0 Türk Hackerler:1", "Fatih'in fedaileri, Viyana'yı cehenneme çevirmeden yurda dönmeyin" gibi ifadeler içeren kendi metinlerini yerleştirdi. "Maç sonuçları UEFA:0 Türk Hackerler:1 Türkiye:3 Haçlılar:2 Hacked for Turkey. Hakeme söyleyecek söz bulamıyorum. Ama merak etme hakem, bizim Millilerimiz herşeyin üstesinden gelir.. ;) Fatih Hoca'ya selamlar Arda ve Nihat, yine yaptınız yapacağınızı ;) Kupa Bizim Olacak! Başka Yolu Yok! Fatih'in fedaileri, Viyana'yı cehenneme çevirmeden yurda dönmeyin Powered by Bondtravolta."
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-16-2008, 14:14 | #2 |
ama Cek Cumhuriyeti Haclilar sinifina girmez ki
|
|
06-16-2008, 14:15 | #3 | |
Alıntı:
|
||
06-16-2008, 14:15 | #4 |
Onlar komunizmin kurbani olan dinden uzak buyumus bir toplumdu zamaninda
|
|
06-16-2008, 14:19 | #5 |
çek cumhuriyeti sovyetlere epey karşıydı.
''Prag BAharı' ne demek biraz araştırın :-* |
|
06-16-2008, 14:20 | #6 |
Geçmişin Kosovası yani
Araştıram bakalım :-* |
|
06-16-2008, 14:20 | #7 |
yapılan benim düşümceme göre hiç de doğru değil :-\
ne sevinmeyi biliyoruz doğru dürüst nede üzülmeyi |
|
06-16-2008, 14:24 | #8 |
herşey iyi güzelde böyle bir davranış bizi yanlış bir şekilde lanse eder dünya literatüründe.
herşeyin dozunda güzel olduğunu unutmayalım. |
|
06-16-2008, 14:24 | #9 |
ne kadar gereksiz sey var hepsini yapiyor...bu terbiyesizligi yapanlar bulunmali ve cezalandirilmalidir güzelim zaferimize gölge düsüren bu kisilerden gururlanmak bir yana utan duyuyorum!
|
|
06-16-2008, 15:05 | #10 |
Valla bu yapılan tek bir şeyin yanında küçük kalır oda silah atan ahmak kesim.
Maç biter bitmez eline silah alan ne kadar mermi varsa attı sokağa,zafere sevinelim mi yoksa ölüm korkusuyla içerimi kaçalım şaşırdık kaldık.Özellikle ''at at benim içinde at'' diye gaz verenlere Allah akıl-sağlık versin. Mahallece kutlayamadık teröristler yüzünden. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|