|
![]() |
#1 |
![]() ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİZİ MERAK EDİYORUM...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bu konu zaten vardi ama yinede sagol.Bence k.iraga bi operasyon yapilmalidir.Cok gerekli bir operasyon.Ayrica ABD Afganistan'a girio Irak'a girio biz nie giremiyoruz
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() NERDE
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() arkadaşlar biz önce içimizi temizlemeden neye hizmet ederek sınır ötesine kalışıyoruz içimiz temizliyelim de önce sen bütün askerini dışarı gönder içerden bi ayaklanma yaparlarsa ne yapacağız bunları düşünen yok mu ben karşıyım ırak ta türk askerinin işi yoktur orda da civanlarımızı kaybetmeyelim duyarlı olalım
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() zaten 200 bin askerimiz kuzey ırak sınırındadır bence sınır ötesiyle kürt problemi çözülmez içten dağıtmak lasım örneğin geçen günlerde canlı bomba kandil dağında kendisini patlatmıştı ve 4 üst düzey yönetici ölmüştü ...İstihbaratımız sağlam olsa 1-2 tane sızdırırdı içlerine sonra bakarlardı çarelerine ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() GİRMENİN SONUNA KADAR ARKASINDAYIM BİZ BURDA ONLARIN UZANTISI Bİ KAÇ ÇAPULCU TERÖRİSLE UĞRAŞIRKEN ONLAR ORDA DEVLET KURUYORLAR GİRMELİYİZKİ TOPTAN TEMİZLİK YAPMALIYIZ.BENCE GİRMEMİZ GERK
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Kuzey Irak'a girilmelidir.Tabiki devletin tayin edeceği en uygun anda. Ben şahsen Hükümetime ve orduma güveniyorum. Girmek için kimseden onay beklemeyeceğimizide tarihten gelen devlet anlayışımızla doğruluyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() bencede girilmeli..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bencede girilmeli,
AMA DİKKATİNİZİ ÇEKTİMİ SEÇİM ÖNCESİ YAYGARA KOPARAN MEDYA, VE BAZI SİYASİLER ŞUAN HİÇ BU KONUDA KONUŞMUYOR,,, AKP KAYBETSİNDE VATAN KAYBETSEDE ÖNEMLİ DEĞİL DİYORLARDI GALİBA.YAZIKLAR OLSUN ONLARIN VATANSEVERLİĞİNE.SEÇİMDEN ÖNCE ŞEHİTLERİMİZ MANŞETTEYDİ SEÇİMDEN SONRAKİ ŞEHİTLERİMİZE İSE KÜÇÜCÜK YERLER AYIRMIŞLAR..BUNLARIN ŞEHİDE VERDİKLERİ DEĞER BİR KOLTUK KADAR İŞTE |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() önce içeriyi temizle
bakın şimdi ne oldu hiç bahsediliyor mu herkez biliyor ki oradan bir şey çıkmaz bu sadece akpartiyi yıpratma politiksı idi |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|