|
![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar partide aktif olarak bulunan arkadaşlarımız bilirler...üniversiteler ve teşkilat komisyonları vardır...
teşkilat komisyonlarında mahalle temsilcileri atanır,mahallelere kadar ulaşmak için sağlam bir yapılanma kurulmaya çalışılır.. üniversiteler komisyonunda da üniversiteli genç arkadaşlarımıza ulaşmayı amaçlarız...üniversitelerde partimizin misyonunu anlatmayı,üniversite içinde malum gruplardan başka alternatif oluşturmayı üye arkadaşlarımız eliyle sağlarız... fakat liselerde bir teşkilatlanma söz konusu değil ![]() bugün siyasetten bi haber,dünyada ne olup bitiyor bilmeyen,dizi,futbol ve dedikodu meraklısı bir nesil olmaya doğru gidiyoruz...buna dur demek için 'ağacı yaşken eğmek' gerekir diye düşünen Ankara İl Başkanlığımız 'aklı selim' isimli bir proje başatıyor... bu projenin startı bu hafta verildi.tüm ilçeler kendi bünyesinde liseliler komisyonu kuracak... bu projenin başarıya ulaşması için dualarınızla birlikte desteğinizi de bekliyoruz arkadaşlar... tanıdığınız liseli kardeşlerimizi bulundukları ilçe başkanlıklarına yönelendirelim lütfen ;) selametle....
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() liseli kardeş ... o benim sanırım 8) 8) bence tutmaz bu proje yani etkili olmaz söylemedi demeyin :-X |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bence tutacak.İnşallah.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bu proje ne zaman başlamış kardeşim :o . Ben daha önce bahsetmiştim bu konudan ! :-X Ancak pek ilgi olmamıştı.
Umarım şimdi faaliyete geçer :-* http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=41694.0 ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
e biz de ilçe olarak başlayacağız çalışmalara.. ankaradaki tüm ilçelerde başlaması gerekiyor... darısı diğer illerin başına.... Alıntı:
niye öyle düşünüyorsun liseli kardeş :D teşkilatlanması üniversitelerden bile daha zor.. çünkü aileleri de ikna etmek gerekecektir.. ama inşallah tutar diyelim ve elimizden geldiğince çalışalım demi ;) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() aslında proje ankara'daymış ben hemen kendi üstüme alındım :D inşallah tutar ya ben sizin işinize karışmıyım : ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Bu işe benden tam destek yok köstek
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() hayırlı olur inşAllah... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() İnanç başarının kaynağıdır.Biz inandık inş. olacaktır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Ben bu işe gönülden varım.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |