06-21-2008, 03:27 | #1 |
Çılgın Türkler Bilic'i şaşırttı :BU ADAMLAR ATMAK İÇİN YEMEYİ BEKLİYOR
Çılgın Türkler Bilic'i şaşırttı
21 Haziran 2008 Cumartesi 02:05 Hırvatistan teknik direktörü Bilic, maç sonrası çok şaşırdı. "Türklerin son kurbanı biz olduk" diyen Bilic, ilginç de bir yorum yaptı. Hırvatistan teknik direktörü Slaven Bilic, maç sonunda yaptığı açıklamada şoka uğradığını söylerken, "Türkler'e son dakikada gol atmak bile sizi kurtaramayabiliyor. Son kurbanları biz olduk" dedi. BÜTÜN KORKULARIM BAŞIMA GELDİ Kariyerindeki en ilginç maçı oynadığını kaydeden Bilic, "Daha sonra böyle bir şey yaşar mıyım bilmiyorum ama önümde uzun bir yol olduğunu söyleyebilirim. Ancak sanırım bu tek olacak. Maçın öncesinde yaşadığım korkuların hepsi başıma geldi. Ama ben yine de iki takımı da kutluyorum. çok iyi bir oyun oldu. BU ADAMLAR ATMAK İÇİN YEMEYİ BEKLİYOR Penaltılar hep kumardır, bugün kaybeden biz olduk. Ama ben böyle maç görmedim, bu adamlar atmak için yemeyi bekliyor" şeklinde konuştu.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
06-21-2008, 07:29 | #2 |
Yorumu harika :D
Maç sonu baya ağladılar :D İyide oldu. Turnuvada ilk olayı hırvatlar çıakrdı,hem maç öncesi hemde maç sonrası. İçki insanı gerçektende hayvanlaştırıyormuş,bunu gördük güzel oldu :-* |
|
06-21-2008, 11:31 | #3 |
:D :D :D :D vah adamcagizim Turklerden korkar olmustur artik
|
|
06-21-2008, 11:47 | #4 |
Maç esnasında kenarda duramıyordu küpeli entel :D ama sonra gördü gücümüzü
|
|
06-21-2008, 12:39 | #5 | |