|
![]() |
#1 |
![]() ![]() Mehmet Mir Dengir Fırat, Şeyh Sait'in torunu, şu anda Akparti genel başkan yardımcısı ve İçel millet vekili.. Newyork times gazetesine verdiği şok edici demeçler ile bir anda gündeme oturdu. Böylesine kritik bir zamanda bu tarz açıklamaları hükümeti üzdü, muhalefetin ithamlarını kuvvetlendirdi. Gerek parti içinden gerekse muhalefetten büyük tepkiler alan sözleri en beklenmedik zamanda herkesi şaşırttı.. İşte o sözler; "Türk toplumuna travma yaşatıldı. Bir gecede kıyafetlerini ve dillerini değiştirmeleri söylendi. Dinsel yolları dağıtıldı" Bu sözler ek olarak idaanameye ekleneceği kesin.. Googlede aramasına gerek kalmayacak sayın savcının. Bizler Akpartiforum gençliği olarak Mehmet Mir Dengir Fıratı bu sözlerinden dolayı protosto etmelimiyiz?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Şu halde türkiyeye bir gecede şeriat getirilse acaba o laik geçinen kesimde bi travma olacak mı ?
Şüphesiz ki olacak..Bu da böyle birşey... Bir sabah uyandığında kafandaki sarığın inip yerine şapka geldiğinde herhalde 70 lik dedem bunu doğal karşılayamazdı .. eşşekler..., |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() bana kalsa düsünce özgürlügüne girer ama yasadigim ülke Türkiye o yüzden ne desek bos ;)... aslinda sayin firat nerede, nasil konusacagini bilen biridir böyle malzeme vermezdi birilerine ama..
Birde isin ilginci sayin Firat seyh saidin akrabasi simdi birileri maden bulmus gibi saldiracak ;) |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() Dengir Fırat Şeyh Said'in torunu olduğunu iddia edenlere dava açmış ve bu davayı soyağacını da sunarak kazanmıştır. Bunu iddia edenlerle aynı tarafta olmamakta fayda var sanki... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bence yorum yapmadan önce yarını bekleyelim. Çünkü sözlerinin çarpıtıldığını söyledi. Ama konuyla ilgili bir detay bulamadım. Yarın herşey anlaşılır.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
Bak bu bilgiyi ben bilmiyordum, böyle bir davadan da haberim yok, sagolasin kardes gerci benim icin kimin yegeni oldugunun zerre kadar önemi yoktur cünkü ben birilerini onlarin disinda olgularla degerlendirmeyi etik bulmuyorum ;) |
|||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Dengir mir Mehmet Fırat oldukça entelektüel bir insandır. Bilgili, görgülü, deneyimli ve delikanlı bir siyasetçidir. Çok yerinde tesbitlerde bulunmuş, kendisini tebrik ediyorum, onu gerçekten seviyorum.
"Partisinden Tepkiler" diye kocaa harflerle yazılmış oraya.. Partisinden tepki dediği, Kırıkkale milletvekili Vahit Erdem'in daha önce de yaptığı gibi bir saygısızlıktan başka birşey değil. Vahit Erdem aklısıra sağduyuculuk yapmaya çalışıyor, o dar zihniyetiyle Dengir mir Mehmet Fırat gibi bir entelektüele dil uzatıyor! Dengir Fırat'ın arkasındayız. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Çarpıcı röportajlar genelde Amerikan gazetelere veriliyor bu da ilginç.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 | ||
![]() Alıntı:
"Katıksız demokrat ve özgürlükçüyüm. Ne Türkçü olabilirim, ne de Kürtçü. Hayatımda hiçbir zaman illegal faaliyet içinde olmadım. Dedem Hacı Bedir, Atatürk döneminde 1., 2., ve 3. dönem milletvekilliği yaptı. Atatürk'ün fiilen cephede savaşan silah arkadaşlarındandır. Abdülmelik Fırat ve Şeyh Sait ile hiçbir akrabalığım da yok." |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 17 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 17 Misafir) | |
|
|