AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-28-2008, 14:15   #1
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Standart Astsubay 1 milyon dolar rüşveti reddetti..
1 milyon dolar rüşveti reddetti

Astsubay Başçavuş İsmail Özdemir, meslektaşının teklif ettiği ''1 milyon dolar'' rüşveti kabul ediyormuş gibi görüntü ve ve onları suç üstü yakalattı.


Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesindeki Aizanoi Antik Kenti'nde, TIR'la getirdikleri kepçeyle kaçak kazı yaparken suçüstü yakalandıktan sonra tutuklanan kişilerin, ilçe Jandarma Komutanı İsmail Özdemir'e kaçak kazıya göz yumması karşılığında 1 milyon dolar rüşvet teklif ettikleri ortaya çıktı.

Haber 7'nin edindiği bilgilere göre Komutanın 1 milyon dolar rüşveti kabul etmiş gibi davranarak zanlıların yakalanmasını sağladığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, kaçak kazı operasyonundan iki gün önce Konya'da görevli astsubay B. G, Çavdarhisar İlçesi Jandarma Komutanlığına gelerek Komutan Astsubay Başçavuş İsmail Özdemir ile görüştü. Astsubay B. G, görüşme esnasında jandarmanın sorumluluğu altında olan Aizanoi Antik Kenti bölgesinde, toprak altından lahit mezar çıkaracaklarını ve bu nedenle de kaçak kazı yapacaklarını söyledi.

B. G, gece sabaha kadar sürecek kaçak kazı çalışmalarına göz yumması karşılığında Komutan İsmail Özdemir'e 1 milyon dolar rüşvet teklif etti. Görüşme sonunda Astsubay Başçavuş Özdemir, rüşveti kabul etmiş gibi davranarak kaçak kazıya göz yumacağını söyledi. Rüşvet olarak meslektaşına bir miktar parada bırakan astsubay B. G, görüşmelerin olumlu geçtiğini düşünerek gönül rahatlığıyla ilçeden ayrıldı.

Yaşananların ardından Astsubay Başçavuş İsmail Özdemir, durumu hemen İl Jandarma Komutanlığındaki üstlerine bildirdi. Daha sonrada olayın Cumhuriyet Savcılığına da bildirilmesiyle İstihbarat şubesi tarafından astsubay B.G. ve beraberindekiler hemen izlemeye alındı. Rüşvet teklifinden iki gün sonra şahıslar TIR'la getirdikleri kepçe ile Bedir Deresi mevkisinde, yakalanmayacakları düşüncesiyle gece yarısı kazıya başladılar. Kazının başlamasından bir süre sonra jandarma ekipleri operasyon için düğmeye bastı.

Söz konusu yere baskın yapan jandarma ekipleri, kepçeyle kaçak kazı yapan 7 kişiyi suçüstü yakalayarak gözaltına aldılar. Kütahya İl Jandarma Komutanlığına götürülen zanlılardan Mehmet Manisalı, Nedim Özcan, Nuri Karataş, Ali Çinkılıç ile astsubay B.G ''kaçak kazı yapmak ve rüşvet vermek suçlarından'' nöbetçi mahkemece tutuklandılar.

Zanlıların 1990 yılında bulunarak Kütahya Arkeoloji Müzesi'nde sergilenen Amazon lahdinin diğer eşini aradıkları ve bunu yurt dışına satmak için 30 milyon dolara anlaştıkları iddia edilmişti.

(Haber 7)

 

LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-28-2008, 14:16   #2
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Standart Astsubay 1 milyon dolar rüşveti reddetti..
Helal olsun... Vatan sevgisi budur.. :-* :-* :-* :-*
LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-28-2008, 15:15   #3
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Standart Astsubay 1 milyon dolar rüşveti reddetti..
Sevindirici haber .Paranın satın alamayacağı değerler hala yaşıyor demekki ...
Onlybullet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-28-2008, 15:18   #4
Kullanıcı Adı
NetinRuhu
Standart Astsubay 1 milyon dolar rüşveti reddetti..
paranında satın alamayacağı şeyler vardır geri kalan her şey için RÜŞVET
NetinRuhu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi