|
![]() |
#1 |
![]() yüzümde yine buruk bir tebessüm…
ağlanacak halime inat gülmeye çalışıyorum.. yine sessiz kalmış , sensizken sözüm… söylediğim tüm sözleri artık susuyorum. ben seninle pembe panjurlu değil iki odası olan bir evin hayalindeydim. düşlerim talan oldu , viran oldu şimdi enkaza döndüm. şimdi yıkıntıdayım… şimdi sevdazedeyim…. vardan öte yokluğunda bile ben hep sendeyim… dün yine gözlerim yoldaydı. bekleyişlerim yenik düştü boş sokağıma,gelmedin… sen seversin diye demlediğim çay yine soğudu..gökyüzü siyaha bürünmüş baktığım her yer sensizken soluk..akşam vakti kısık sesimle aynı şarkıyı söylüyorum.sen bilmiyorsun ama bu ikimizin şarkısı... sen her nağmede yüreğimin nakaratısın sevdiğim.. ben seni gerçekten beklentisiz sevdim... çok sevmek yetmiyormuş.gittin.... gidişinin sonrasında duymak istediğim bir hoşçakaldı… esirgenmiş bir elvedayı duyurmadın… kaç kere sahte gülüşlerle kendimi kandırdım aynadaki ben bile bana inanmadı.. ayrılığın boynuna taktım ipimi , sensizlikte son kez çektim içimi tuttum gözyaşımı , topladım cesaretimi baktım yanımda sen olmayan resmime neredeyse gülecektim Sensiz olmadı .. Sensiz olmadı ….. Sensiz olmuyor……………… SENSİZ; Ne efkarımın bulutları dağılır, Ne yüreğimin mehtabı aydınlanır........
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() :'( :'( :'( :'(
Sensiz olmuyor……………… SENSİZ; Ne efkarımın bulutları dağılır, Ne yüreğimin mehtabı aydınlanır........ teşekkürler güzeldi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|