|
![]() |
#1 |
![]() Bu "konvers"li atılgan cesaretli gençler kimdir...?
Asıl amaçları nedir...? Gerçekten özgürlükçü düşünceyle mi hareket ediyorlar yoksa bu bir paravan mı...? Bu kadar özgürlük acaba biraz sağlığa zararlı olabilir mi...?Ya da her türlü özgürlük eş değer olabilir mi..? Yahuu kim bu genç siviller tam olarak bilen var mı.... ;)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() liberal görüşlü arkadaşlar işte bunlar.her kesimden katılan oluyo ayrım yok.darbelere yasaklara karşı mücadele ediyorlar....
diye biliyorum ben yanlışım varsa düzeltiniz=) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() arkadaşında dediği gibi liberal görüşlü gençlerdir bence
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Genç sivillerin içinde her görüşten insan var.
Ak partiyi çatır çatır eleştirenlerde var çok sevenlerde.. Ama hepsinin ortak paydası demokrasiden hukuktan yana olamaları ;) İçlerinde bulundum az çok biliyorum Hep beraber darbeye hayır diyebileceğimiz bir topluluk ;) |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Benimde merakım var sadece savundukları nokta nedir tam olarak.. Örneğin Başörtüsüne özgürlüğümü savunuyorlar Yoksa başörtüsüne özgürlük isteyebilmeyi mi savunuyorlar.. DTP nin isteklerini mi savunuyorlar yoksa DTP nin de demokrasi içinde görüşlerini belirtebilmesini mi savunuyorlar..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bence genç siviller bence ülkemiz için hiç hayırlı değildir
belki de ön yargılı davranıyorum bilmiyorum fakat logosu converse olan bir topluluk bu vatana ne fayda sağlar ki ? bunlar bence amerikan emperyalizminin savunuyolar |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
"Her konvers giyen potansiyel bir emperyalisttir." |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Yani abd yanlisi olduklari icin degil, emperyalizme karsi olduklari icin, "converse" özgürlügü simgeliyor diye onu simge olarak belirmelisler, biraz arastirsak kolayca anlariz neden "nike", "adidas" degilde "converse" ;) konuya dönecek olursak fikri yapilari bana cok yakin, cogu yazilarinin altina imza atarim, güzel etkinlikleri oluyor, demokrasiye bakis acimiz ayni ben sadece sanal alemde onlari takip ediyor, mail gruplarina üyeyim ama etkinliklerinede birebir katilmak isterdim acikcasi.. Bende etten, püften özgürlükcü derneklere oranla daha bir özgürlükcü, yeni acilimlar getiren bir dernek ;) |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() converseyle ilgili bir alintiyi paylasmak isterim..
sivil postal cumhurbaşkanlığı resepsiyonunda genç siviller tarafından giyilerek köşkte kıyafet muhabbetlerine yeni boyut getirmiş ayakkabı. davetiyelerde sıkı sıkıya tembihlenen koyu takım elbise ile geliniz uyarısına rağmen oldukça protest bir tarzda çankayaya giderek oradaki kıyafet tartışmalarını eleştirmek istemişler. 1908’de amerika’da doğdu. Türkçe anlamı “karşıt...” bugüne kadar bir milyarın üzerindeki satarak dünyanın en çok satan spor ayakkabısı oldu. özgür, enerjik ve asi ruhların sembolü olarak görüldü. *muhalif ruhunu 1950’lerin sonlarında orta sınıfın düzenine karşı çıkan gençler sayesinde buldu. abd idolü james dean gibi giyinen deri montlu asi gençliğin simgesiydi. *1960’larda ise çiçek çocuklar’ın vazgeçilmez ayakkabısı oldu. vietnam savaşı karşıtı gösterilerde herkesin ayağında converse vardı. askerin postalına karşı çıkanların sembolü oldu. *1970 ve 80’lerde ise converse punk rockçevreleri tarafından sahiplenildi. *2001’de üretimi durduruldu. 2003’te ezeli rakibi nike tarafından satın alındı. *bu el değiştirmeyle birlikte “tek tipten” modelden ilk kez vazgeçildi. hedef kitlesi ve tarzında da değişikliğe gitti. artık her kesime hitap ediyor. vatan |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|