AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-13-2008, 00:25   #1
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Sağlıkçıların düğün davetiyesi böyle olur..
Burdur'da hemşirelik yapan gelin ile ilaç firmasında çalışan damat, düğün davetiyelerini özel tasarlanmış ilaç kutusu içinde sevdiklerine ulaştırdı.

Burdur Bor ve Asit Fabrikalarında kurum hemşiresi olarak görev yapan Emine Yılmaz ile ilaç firmasında çalışan Zafer Özgenç, 11 Temmuz'da Karabük'te, 13 Temmuz'da ise Kayseri'de yapacakları düğün için özel bir davetiye tasarladılar.

Yılmaz ve Özgenç'in meslektaşlarına ve yakınlarına gönderdiği, ilk bakışta gerçek ilaç kutusundan hiçbir farkı olmayan, "Evleniyoruz Biz" kutusunun üzerinde, üretici firmanın ise "Emine&Zafer", "Mutluluk Verici Üç Tablet" olduğu belirtiliyor. Fiyat kupürü ve barkodunda çiftin evlilik tarihi ve saatinin yazılı olduğu kutunun içinde ise prospektüs şeklinde hazırlanmış, çiftin kaleme aldığı "Formül, Farmakolojik Özelliği, Yan Etkileri, Kullanım Şekli, Saklama Koşulları ve Üretici Notu" yer alıyor.

Hemşire Emine Yılmaz, bir sağlıkçı olarak kendilerine ait bir şey olması düşüncesi ile yola çıktıklarını ifade ederek, "Prospektüsü normal reçetelerde olması gereken şeyleri kendimize göre çevirdik. Bunun için günlerce uğraştık. Prospektüs'ün içersine ayrıca bize ait olan üretici notu yazarak, 'Her birimiz tek bir kanat olan meleğiz ve bizler ancak birbirimizi kucaklayarak uçabiliriz' diye küçük bir not bıraktık" dedi.

İlaç kutusunu yeniden dizayn ederek, davetiyeye dönüştürdüklerini anlatan Damat Özgenç, davetiye ile birlikte ilaca benzeyen nikah şekerlerini de ulaştırdıkları herkesten olumlu tepkiler aldıklarını söyledi.

Gelin ve Damat Yenişehir Mühendisler Kulübünde düzenlenen düğün töreni dünya evine girdi.

iha

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-13-2008, 00:31   #2
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Konuyla alakası varmıdır bilmiyorum ama ben eski davetiyeleri çok özledim.. İki kapaklı üzerinde dans eden gelin ve damat resmi olan haifiten parıltılı davetiyeleri.. Şimdi her çeşidi çıktı.. Yok kapli,kutulu,böcekli,renkli vs.. Eskiler çok daha güzeldi..Eski olan her şey güzel aslında..!!
Alt 07-13-2008, 00:37   #3
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Hmm .İlginçmiş.Severim ben böyle sıradışı şeyleri.. Eskiye dair olan özlememim benim de var ama davetiye açısından bunu hiç düşünmemiştim duygu :D
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2008, 00:43   #4
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Ben eski olan her şeyi seviyorum.. Zaten şimdi eski zamanda olsaydık ben evde kalmış bir kız konumunda olurdum..Tabi sende.. Zeynepte..Sümeyra ablamda.. Hatta Ayşe ablam.. :D 15inden sonra evlenmeyen kız evde kalırmış eskiden annem dedi.. :D :D
Alt 07-13-2008, 00:44   #5
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Alıntı:
duyguseli Nickli Üyeden Alıntı
Ben eski olan her şeyi seviyorum.. Zaten şimdi eski zamanda olsaydık ben evde kalmış bir kız konumunda olurdum..Tabi sende.. Zeynepte..Sümeyra ablamda.. Hatta Ayşe ablam.. :D 15inden sonra evlenmeyen kız evde kalırmış eskiden annem dedi.. :D :D
Benim annem de son günlerde böyle diyor .Ne iş anlamadım ya da anlamak istemiyorumdur (Olabilir :D )
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2008, 00:48   #6
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
:D :D :D :D neyse Zeynep,Sümeyra ablam,Ayşe ablam ve diğerleri duymasın..Komplekse girer gariplerim.. :D :D
Alt 07-13-2008, 11:13   #7
Kullanıcı Adı
Meftun
zeynep berika mı : duymasın :D bu arada 15 sınırını ben de çoktan aşmışım :-X

demokrat bu başlığı görmesin hemen levent abiye laf atar :D

bu arada sıradan olmayı kabul etmeyen gelin ve damadı tebrik ediyorum..severim oricinal fikirleri...devrimler böyle başlıyor :P
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2008, 12:14   #8
Kullanıcı Adı
hipermuhafazakar
Ne güzel düşünmüşler yaa meslektaşlarım...Allah mesut etsin

Ben ne yapabilirim acaba
hipermuhafazakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2008, 12:14   #9
Kullanıcı Adı
Meftun
Alıntı:
hipermuhafazakar_sağlıkçı Nickli Üyeden Alıntı
Ne güzel düşünmüşler yaa meslektaşlarım...Allah mesut etsin

Ben ne yapabilirim acaba
şırıngayla yolla :D
Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-13-2008, 12:20   #10
Kullanıcı Adı
Berika
o ben olamam ki 8)

:D :D

Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)