|
07-13-2008, 22:59 | #1 |
Diriliş Muştuları
Diriliş Muştuları Rabbim Binbir günah ile kapına geldim, sana sığındım, sana dayandım,sana´dır tüm sevgim. Elimde şahadet karanfilleri, kalbimde pişman olmuş bir çocukla önünde diz cöküyorum. Sen esirgeyen, sen bağışlayan, sen affedensin, affet bizi ALLAHım. Her sabah uyanıyorsa gözlerimiz, her sabah yeni bir gün doğuyorsa, mevsimler değişiyor ve biz buna sahid oluyorsak...bize tevbe etmek için yeni bir fırsat daha verdiğin için sana hamd ile tesbih ederiz. İlahi! Bizi gözleri kör bakan, kulağını tüm seslere kapamış, kalbindeki sıcaklığı yitirmiş insanlık zincirinin cürük halkasından eyleme. Senden başka kimsemiz yok ALLAHım... Önünde diz çöküp, uğruna sevda şarkıları besteleyeceğimiz, yolunda canımızı vereceğimiz...gözyaşlarımızı huzurunda utanmadan dökeceğimiz kimsemiz yok senden başka. Eğer sevgini yüreğimizden alırsan, biz kaybedenlerden oluruz, ebedi azabını hak edenler arasında saf tutarız. Bize acı, bize merhamet et , bizi yolu dosdoğru olanların kervanında yolcu kıl. Rabbim! Adaletinin gölgesinde bizi sar, Rabbim bizi içinde hırs barındıran bir inancın taşıyıcısı olmaktan sakındır. Bize inanmanın bir gönül isi oldugunu ögret. Rabbim! insanların şaşırıp suçu birbirine attığını gördügümüzde bize erdemli kalma,dayanma, direnme , kendimize inanma gücü ver. Rabbim! bize sahipsiz olmadığımızı, üzerimizde daima gözetleyici olduğunu sık sık hatırlat. ALLAHım! bizi bağnaz bir din anlayışından, gurupçuluk hastalığından...nam kazanma kompleksinden, gönül saraylarını yıkarak, yükselme hevesinden arındır. Rabbimiz! bizi gönüllerin değerli olduğuna inandır.Kusur yüklüyüz, bize kusurlarımızı fark edip düzeltme şansı ver. Kendi kusurlarımızı düzeltmeden nasihat etme zavallılığına düşürme. Biz biliriz ki senin arşın geniştir, bizi değil düşmanımıza dostlarımıza dahi muhtaç etme. ALLAHım kalbimizi sana adıyoruz, şu dünyanın acılarına kederlerine yenilmeden...senin rızan için,sırf senin için kalbimizi sana adıyoruz, adağımızı kabul buyur. Bize gönül dilini öğret! Bize sana gitmeyen yolun sarp bir yokuş, kainatın dehlizlerinde ebedi bir kayboluş olduğunu anlat. Bize kucağını aç ey merhametlilerin en merhametlisi, sevginle kuşat kalbimizi, bizi yalnız bırakma! Teslim etme...bizi senden koparacak olan hiç bir şeye teslim etme. Bugün hüzün taşıyorsa gözlerimiz, bügün kanıyorsa yaralarımız, bükükse halen boynumuz...biliyoruz ki senden geldi, narına da nuruna da kucak açıyor ,rıza gösteriyoruz. İlahi darılma! Yeterki sen bize darılma, yeterki sen bizi unutma. Düzenin kana susayan çarkı arasında kan revan içinde kalsada bedenimiz, hor görülsek, işkence görsekte, sen bizimleysen asla müteessir değiliz. ALLAHım! Bizi namazı, duası, ibadeti, yaşamı ve ölümü senin için olanlardan kıl, bizi affet, bizi bağışla! Amin
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-13-2008, 23:01 | #2 |
Diriliş Muştuları
AmiN..Allah Razı Olsun..+
|
|
07-13-2008, 23:39 | #3 |
Diriliş Muştuları
amin allah razı olsun +