![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar Bu Konun Belirtilmediğini Gördüm ve Dile Getirmek İstedim :-*
Erbaamız; Sabancı Üniversitesi İstanbul Politikalar Merkezi, Sabancı Vakfı, Dünya Gazetesi, TÜSİAD-Sabancı Üniversitesi Rekabet Forumu, Ulusal İnovasyon Girişimi ve Friedrich Naumann Vakfının 23–24 Mayıs 2008 tarihlerinde Ankara Akar Otel’de ortaklaşa düzenlediği, Türkiye genelinde “Katılımcı Yerel Kalkınmada İyi Örnekler Konferansında”, “ERBAA KALKINMA PROJESİ” “İYİ GİRİŞİM BAŞARI ÖDÜLÜ” nü kazanmıştır. Konferansa ülke genelinden 131 proje müracaat etmiş ve seçilen 14 proje sunum yapmak üzere Ankara’ya davet edilmiştir. İki gün süren sunumların ardından; Erbaa Kaymakamlığı, Erbaa Belediye Başkanlığı, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Erbaa Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü ve Erbaa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının paydaş oldukları, “ERBAA KALKINMA PROJESİ” İlçe Kaymakamı Sabri BAŞKÖY tarafından sunulmuş ve büyük takdir ve beğeni toplamıştır. Erbaa Kalkınma Projesi ile; Erbaa ilçesinin küçük bir kasabadan, İlçe Kaymakamı, Yerel Yönetim, Kamu Kurum ve Kuruluşları, Sivil Toplum Örgütleri, Üniversite ve halk arasında sağlanan işbirliği ve buna bağlı olarak oluşan sinerji ile modern bir şehre nasıl dönüştüğü anlatılmıştır. Ayrıca, Erbaa’nın sahip olduğu potansiyel; Organize Sanayi Bölgesi yatırımları, ilçedeki fabrikalar (67 adet) ve istihdam yoğunluğu, nüfus artışı, sosyal ve kültürel seviyedeki artış, eğitim ve sağlık hizmetlerindeki kapasite ve kalite artışı, bankacılık ve yüksek öğretimdeki olumlu gelişmeler, spor ve sanat faaliyetlerinin çeşitliliği ve tesis artışı, Avrupa Birliği Fonlarından gerçekleştirilen projeler ve özellikle birçok ilde ve diğer ilçelerde olmayan Erbaa Belediye Başkanlığı Atıksu Arıtma ve Katı Atık Tesisleri, ilçenin her yönüyle geldiği aşama ile Karadeniz Bölgesi, Kelkit Havzası ve Tokat İlinde yükselen bir değer ve cazibe merkezi haline gelmiş olması konferansta çok dikkat çekmiştir. “ERBAA KALKINMA PROJESİ” ile kazanılan başarı ödülü tüm ilçede büyük bir sevinç ve bayram havası meydana getirmiştir.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bi kere tokatın en güzel ve büyük ilçesi turhaldır. hem biz ilçe olacağız :D
şaka bir yana maşAllah inşAllah daha çok kalkındığını görürüz :-*+1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Hayır en güzeli Erbaa'dır..Öyle bir yeşilliğin içinde başka neresi var? 8)
Gerçi Turhal'ı daha göremedik. :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() turhalı göründe öyle konuşun gerçi bende erbaa yı hiç görmedim ama zileyi gördüm oradan güzel
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() arkadaşlar lütfen abartmayın ilçeleri toplasan çankaya kadar etmez :D
erbaa da yeşillik vardı da ben mi görmedim :-X |
|
![]() |
![]() |
![]() |