|
08-05-2007, 18:58 | #1 |
3 büyükler türk futbolunu vezirmi ediyor?rezilmi ediyor?
bana sorsanız rezil ediyor nedenmı?
en buyuk paraları harcayan ve en buyuk destegı goren 3 buyukler.başarıda hep geride kalmışlardır. uefa kupasında dogru duzgun başarı elde edememiş fenerbahce ve beşiktaşa karşılık. anadoluda.. turkıyeye ılk uefa kupası ceyrek fınalı yaşatan Göztepe.Katıldıgı ılk sene Ceyrek fınal gören Denizli,Geçen sene intertotodan uefa da 2 tur gecen Kayseri Erciyes. klup maclarında basarı ıse ne fenerbahce nede beşiktaş tarıhı boyunca romayı valancıa yı yenememıslerdır ancak gencler birgili valencia yi 1-0 gaziantep ise roma yı 2-0 yenme başarısını göstermişlerdir galatasaray ise 10 küsür senelık avrupa macerasında bızler kucuk iken bir kere şampıyon klupler kupasında oynadıgı bır ceyrek fınal otesınde. hep ezilmiştir. her gelen 5 atmış.herkes kucumsemiştir. avrupada gecen 10 senelık hezimet ve ezilmekten sonra. bır uefa ve bır super kupa kaldırabılmıstır.bana gore 10 sene ezılen bır takımın 2 kupa alması başarı degil.ancak bır ' bunada şukur abi' mantıgıdır. futbolcu yetiştirmeye bakalım. turk futboluna her zaman en buyuk futbolcular anadoludan yetiştirmiş. tek başına sakarya spor zaten yeterlı kaynak bakalım kımlerı yetiştirmiş? Engin İpek (fenerbahce aykut kocaman (fenerbahce turan sofuoğlu (fenerbahce Oguz çetin (fenerbahce bülent .... (fenerbahce Tuncay şanlı (fenerbahce mahmut hanefi (fenerbahce Hakan şükür (galatasaray orhan ak (galatasaray recep (beşiktaş tayfur havutcu (beşiktaş Özden (konyaspor daha nicesi. ve 3 buyuklere bakalım 10 senede: galatasaray- emre belezoglu-arda-sabri fenerbace- oguz. beşiktaş- burak işte ortada kımın turk futboluna katkı kımın ıse vampirlik yaptıgı. 3 buyukler bana göre turk futbolunu rezil etmekten öte gecememekteler. turkıye lıgının sampıyonu ispanya liginin 13.sırasındakı turkyıe lıgınde uefa kupası aldım dıyıp hava atıp sonra isvicre liginin 2.lig takımına turkyde ılk takımım dıyıp 3-0 dan 3-3 valerange gıbı takıma mac veren takıma buyuk takım demem. saygılar
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
08-06-2007, 15:54 | #2 |
evet 3 kızkardesler rezillik öncüsüdürler.. tek büyük TS un türk futboluna katkısı saymakla bitmez.. o 3 büükler dedikleri valencia yı romayıo bile gecemezken bizim usaklar liverpool barcelona gibi takımları devirdi.. 40 senelik futboluna 6 sampiyonluk sığdırarak avrupadan ödüller aldı..türkiyeye kazandırdığı futbolcuları saymaya gerek bile duymuyorum..hiçbi avrupa ülkesinde böyle bi takım yok.. suanda biraz sıkıntılı günler geçirioruz inşALLAH biticek..
|
|
08-06-2007, 16:00 | #3 |
abi bayagı agır konuşmusun yaaaa
galiba içine oturdu sakaryayı kimsenin ciddiye almaması:D:D:D walla dogru söylüyorsun..ama GS nin alt yapısından çok ii gençler yetişiyo bunu da untmamanı tavsiye ederim GS nin alt yapısından şuan çok ii oyuncular yetişio özgürcan,ferhat,anıl,aydın gibi nicesiiii ;) |
|
08-06-2007, 18:18 | #4 |
3 büyükler olmasa Türkiye de futbol olmazzzzz |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|