AK Gençliğin Buluşma Noktası
Mizah - Komedi AK Parti Forum, Mizah - Komedi içeriklerimiz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-05-2007, 22:52   #1
Kullanıcı Adı
ak_kiz
Standart bill gates ahirette
Bill Gates bir araba kazasında ölmüş. Sorgulama için tanrının karşısına çıkmış.
Tanrı demiş ki: "Bill senin durumun hakikaten karmaşık. Seni cennete mi cehenneme mi yollamalı bilemiyorum.
Her eve bilgisayar girmesine yardımcı olarak insanığa katkıda bulundun ama bir yandan da Windows gibi bir rezaleti de yarattın. Ben de senin özel durumuna göre bir şey yapacağım, cenneti de cehennemi de ziyaret et, hangisine gideceğine karar ver.
" "Tamam" demiş Bill Gates,"Önce cehenneme bir bakayım demiş"ve inmiş cehenneme.
Bir de bakmış berrak sulu bir kumsalda bir sürü güzel kız top oynuyor eğleniyor, güneş parlıyor hava süper. "Allaah" demiş Bill Gates, "Cehennem böyleyse Cenneti hakkaten görmek isterim." Ve cennete çıkmış. Bir bakmış, bulutların üzerinde bir yer, etrafta melekler uçuşuyor, insanlar lir çalıyor, güzelce bir yer ama Cehennem kadar değil. "Tamam" demiş tanrıya Bill Gates, "Ben cehenneme gitmeye karar verdim."

İki hafta sonra tanrı cehennemi ziyaret edip Bill Gates 'in nasıl olduğuna bakmaya karar vermiş.Gitmiş Bill'in yanına, Bill bir duvara zincirlenmiş, alevler içinde karanlık bir mağarada ve zebaniler işkence ediyor.
Nasılsın Bill? Korkunç! Burası iki hafta önce geldiğim cehennem değil! Kızların oynaştığı o güneşli kumsala ne oldu?
Tanrı cevap vermiş:
>> O ekran koruyucusuydu

ak_kiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-05-2007, 22:54   #2
Kullanıcı Adı
Benide_Kapatın
Standart Ynt: bill gates ahirette
hehe
duymuştum daha önce :D
tşk paylaşım için
Benide_Kapatın isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-05-2007, 22:54   #3
Kullanıcı Adı
Fahrenheit
çok hoş daha önce farklı bir versiyonunu birisi anlatmıştı paylaştığın için teşekkürler..
Fahrenheit isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-05-2007, 22:56   #4
Kullanıcı Adı
kayısıkentli44

çok hoş yaaaaaaa..gülmekten kırıldım..
sana borcum olan + begeniyi hakettin şimdi.. ;)
kayısıkentli44 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-05-2007, 22:58   #5
Kullanıcı Adı
AKmetalci
aahahhahahahahah harıka ya hahahaha
AKmetalci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)