![]() |
#1 |
![]() Bir kadın sevgidir aslında.içinde her zaman sevgiyi taşır, sevdiklerinden
kolay ayrılamaz.sevdiklerini kolay kolay kıramaz.zor sever;ama,tam sever.bir kadının tam anlamıyla sevebilmesi için yüreğinin kabul ettiğini beyninin de kabul etmesi gerekir.ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınız. Belki kolayca yüreğine girebilirsiniz.ancak beyninde yer her an terk edilebilirsiniz.sevmediği halde terk etmeyen kadınlar da var elbette. Bunun tek nedeni ise engelleyemedikleri ''acımak" duygusudur. Bir kadın yalnızdır aslında. Hiçbir zaman kadını bütünüyle elde edemezsiniz. Kendisine ait bir dünyası vardır ve orada hep yalnızdır. O dünyaya kimsenin girmesine izin vermez. Hiçbir anahtar o dünyanın kapısını açamaz. Yalnızlık onun sığınağıdır. O sığınağa ne zaman gireceğine,ne kadar kalacağına hep kendisi karar verir. Sığınaktayken oradan çıkmaya zorlarsanız,onu sonsuza dek kaybedebilirsiniz. Bir kadın çılgındır aslında.neler yapabileceğini erkek aklı hayal bile edemez.üreticiliğinin sınırı yoktur.ama bunu ortaya çıkartmak için hayatının erkeğini bekler.hoyratça harcamaz üreticiliğini.sadece erkeğine saklar. Bir kadının gerçek erkeği olmayı başarabilmişseniz çok şanslısınız demektir.çünkü hayatın içinde olan herşey ancak kadınlar olduğunda anlam kazanıyor. Yemek yemek,su içmek bile. Bir kadının elinden içtiğiniz suyla kendi kendinize bardağı doldurup içtiğiniz su arasındaki lezzet farkını anlayabiliyormusunuz? Anlıyorsanız ne mutlu size.anlamıyorsanız ne yazık ki yaşamıyorsunuz.. ............bir kadını ağlatırken çok dikkat edin..!!! > ....... Çünkü Allah gözyaşlarını sayar.....!!!! Kadın;erkeğin kaburgasından yaratıldı,ayaklarından yaratılmadı..!!! Öyle olsaydı ezilirdi......!!! Üstün olsun diye başındanda yaratılmadı......!! AMA GÖĞSÜNDEN YARATILDI...... Eşit olsun diye...... kolun biraz altında...Korunsun diye...!!! > KALP HİZASINDA SEVİLSİN DİYE!!!
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bir kadın çılgındır aslında.neler yapabileceğini erkek aklı hayal bile edemez.üreticiliğinin sınırı yoktur.ama bunu ortaya çıkartmak için hayatının erkeğini bekler.hoyratça harcamaz üreticiliğini.sadece erkeğine saklar
Yazının bütünü bir bayan açısından açıklayıcı olmuş...ama üsteki satırlar biraz tartışmaya açık sanırım... ![]() paylaşım için teşekkürler....+1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bunun erkek versiyonu yok mu
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Negüzel uslûbla yazılmış,Teşekkürler :
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Kadınlar yüzlerini ıslatarak ağlarlar..Erkekler yüzleri ıslanmadan taa içlerden ağlarlar..
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() aglamak bazen güzeldir..
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Erkekler ( bazı ) ağladığında yürekleri ağlar. Ağladığında sen hissedemeyebilirsin ama o hisstettiklerini hissettirmemeyi başarabiliyorsa; hislerini bazi şeylere yenik düşmekten, sevdiğine ve sevdiklerine yansıtmaktan kaçtığı için yapıyor olsa gerek. Yani yine diğergamlık hakim. Benim bakış platformum da bu olsun.
Teşekkürler Duygu. (+) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|