AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !

Stil
Seçenekler

Alt 07-24-2008, 01:59   #1
Kullanıcı Adı
taya
Standart Önemli Açıklama (galatasaray.org)

Bu akşam bazı internet sitelerinde ve forumlarda Profesyonel Futbol A Takım oyuncularımızdan Cassio de Souza Soares Lincoln’ün kampı izinsiz terk ettiği hakkında asılsız dedikodular yayılmıştır.

Bu akşam oynanan Gent maçı kadrosunda hafif bir kas sakatlığı nedeniyle yer almayan Lincoln ve geçtiğimiz günlerde antrenmanda bir çarpışma sonucu sakatlanan Kewell, idari ve teknik kadromuzun izni ve bilgisi dahilinde özel işleri nedeniyle kamptan ayrılmış; Kewell ailesinin yanına Portekiz’e, Lincoln ise ailesinin yanına İstanbul’a gitmiştir.

Bu akşam oynanan Gent maçından sonra aileleri batı Avrupa’da bulunan oyuncularımız ve hocalarımız da kamptan izin alarak ayrılmışlardır.

Bunlar dışında küçük rahatsızlıkları bulunan Arda, Mehmet Topal, Linderoth, Semih Kaya, Servet ve Hasan Şaş fizyoterapistlerimiz eşliğinde salonda ve sahada yaptıkları özel çalışmalar nedeniyle Duisburg’ta kalmışlar, Gent maçını canlı olarak izlememişlerdir.

Yarın sabah İstanbul’a gelmek üzere yola çıkacak olan takımımız, yarın akşam ve 27 Temmuz Cuma günü izinlidir. 28 Temmuz Cumartesi sabahını da dinlenerek geçirecek olan takımımız, 28 Temmuz Cumartesi akşam 17:30’da basına ve taraftara kapalı bir antrenman yapacaktır.

İzinleri devam eden futbolcularımız dışında tüm futbolcular bu antrenmana katılacaklardır.

Hiçbir aslı olmayan ve Profesyonel A Takımımıza zarar vermeye yönelik bu tip yanıltıcı haber ve dedikodulara itibar edilmemesini rica eder, sezon hazırlıklarına birlik ve beraberlik içinde devam ettiğimizi hatırlatmak isteriz.

Galatasaray Futbol AŞ

kaynak: galatasaray.org

taya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-24-2008, 16:57   #2
Kullanıcı Adı
oturanboğa
geri dönmeseler keşke...bu kewell başımıza bela olcak ben söyleyim...lincoln zaten nası bi futbolcu(!) olduğunu bize gösredi...ikisini de istemiyorum
oturanboğa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-24-2008, 18:19   #3
Kullanıcı Adı
politikaci
Alıntı:
oturanboğa Nickli Üyeden Alıntı
geri dönmeseler keşke...bu kewell başımıza bela olcak ben söyleyim...lincoln zaten nası bi futbolcu(!) olduğunu bize gösredi...ikisini de istemiyorum
neden kewel bence iyi adam liverpooldayken izlemiştim
politikaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)