|
![]() |
#1 |
![]() ROL
Aklımda bir şey var,doğduğumda bana miras kalan, Çekilmesi gereken bir film, Oynanması gereken bir rol, Bir nokta belki başka hayatlar da varlığım, Belki de bir dönüm noktası başrolünde oynadığım, Adı hayat oynanan ne varsa, Acısı tatlısı,üzüntüsü sevinci yalan, Rol hepsi günün ilk ışıklarıyla başlayan, Hata mı bu karede olmaması gereken, Yoksa bir şaka mı arkasından gelen. Rol değil miydi? Sevmek, sevilmek;ağlamak, ayrılmak Birer yalansa, Kameralar nerede ? 06:24 01.01.2005 Celal GEZER
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bir gün gelirde gidersen
Bir gün gelirde gidersen, Uyandığımda hatırlanması güç bir rüya Ve sonbaharda dökülen son yaprak gibi kuruyan Dönüşü olmayan bir yolcu ol terminalde uğurlanmayan. Dumanı ol sigaramın uçup kaybolan, Bir gün gelirde gidersen, Hayalini de alıp git hayatımdan uzaklara... 14.11.2004 Pazar Sensiz geçirdiğim ilk bayramım benim... Ve senden ayrı kalışımın 7.ayı... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ya celal abi sen bu kadar romantik miydin?
eline sağlık güzel şiirler allah devamını nasip etsin |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ne sandın ne ararsan var bizde
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() paylaşım için saol :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() reca ederim dahasıda var
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() harıka ya tsk paylasım ıcınn
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() SEN OLSAYDIN
Zaman gece yarısını çoktan geçmiş, Gün ağarmak üzere sensiz cesedime, Bakışların kaybolurken sonsuz karanlıkta Kendimi kaybetmeliydim hüzün kokan bu terasta. Dumanını çektiğim bir sigara ellerimde Sensizken içmeyi bir türlü beceremediğim. Ah sen olsaydın da, Sigaram olsaydın,yakmaya kıyamadığım, Çekmeliydim kokunu ciğerlerime, Almam gereken son nefesimmiş gibi, Uyuşmalıydı beynim, geçmeliydim kendimden, İzmaritim olsaydın yanmayan,yanan kısmı da ben. Ah sen olsaydın da, Geç kalan saatim olsaydın,zamanı yanlış gösteren, Yelkovan sen olmalıydın,akrepte ben, Bekleseydim gelişini,itiraz etmeden. Geciken sen değil de ben olsaydım kendime, Hep aynı yerde bekleyen. Ah sen olsaydın da, Kavgalarım olsaydın sızlatarak ağlatan. Kapatsaydın telefonu yüzüme, Cevapsız çağrıların olsaydım. Bağırsan da bana parçalasanda yüreğimi, Seni seviyorum demeyi bekleyen, Yine ben olsaydım her şeye rağmen Ah sen olsaydın da, Ayrılıklarım olsaydın,gelişinle son bulan. Bakışlarında merhabalarım olsaydın, Geciken bir öpücük gibi eve saklanan, Tenin olmalıydı beni hasretle kavuran. Ateş ben olmalıydım su da sen, Sabaha karşı sönen bir tek ben olmalıydım Bir tek ben. 22:29 21/10/2004 Celal GEZER |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() tşk. paylaşım için eyv.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() HÜKÜMSÜZ DUYGULARIM
Duygularımı karanlık sokaklarda dolaşırken kaybettim, Şimdi hükümsüzdür. Yokluğunda dinlemiştim ilk yalnızlık şarkısını, Daha önce dinlediğim mutluluk şiirine ne kadar da benziyor. Oysaki sen vardır benimle yalnızlıkta, Ve hiç olmamıştın mutluluğumda. Yanımda olup yalnızlığı, Benden uzaklarda mutluluğu yaşattın bana. Sevmeyi seninle öğrendi, Sevmek hayata öldürtmekmiş kendini, Yaşamayı unutmakmış sevmek, Yalnızlıkta bulduğun aşkına kapıları açmak, Ve yalnız kalmakmış sevmek. Gece soğudukça koyulaşıyor, Koyulaştıkça korkutuyor sensizlik. Bozuk yatağım, Çıktığın kalbim dağınık düşüncelerim gibi. Sinmiş kokun her yere toplamak gelmiyor içimden. Daldıkça bahtım kadar kara yatağıma, Dalıyorum hasret kokan anılara. Seni görmeye çalıştım hayallerimde. Yataktan çıkışın,çıplak oturup koltuğa, Sigara diye beni yakıyorsun kalkarak yanımdan, Sen dumanını çekerken sigaranın, Bense hasretini çekiyorum içime teninin. Sen vardın içimde Yüreğimde… 27.02.2004 28.02.2004 29.02.2004 01.03.2004 Celal GEZER |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|